Solo: A Star Wars Story primește ultimul trailer înainte de lansare

Solo: A Star Wars Story va spune povestea de origine pentru Han Solo, iar fanii seriei abia așteaptă să vadă filmul înainte de finele acestei luni.

Având în vedere încasările astronomice pe care cei de la Lucasfilm speră să le vadă asociate cu Solo: A Star Wars Story, nu ar trebui să vină ca o surpriză eforturile de marketing din spatele peliculei. Cu mai puțin de o lună rămasă până la premieră, așteaptă-te să vezi tot mai multe semne ale unei campanii publicitare agresive.

Lucasfilm tocmai a publicat un clip de două minute și jumătate pentru promovarea Solo: A Star Wars Story. Scurt metrajul este intitulat Becoming Solo și ne oferă mai multe detalii despre povestea filmului și despre universul în care se va desfășura acțiunea. Cu această ocazie, înțelegem un pic mai multe despre contextul socio-economic din universul fantastic.

Ron Howard va regiza noul film și atrage atenția în clipul de mai sus că lumea din Solo nu a mai ajuns în trecut pe ecranele pasionaților de Star Wars. Aceasta este o lume în care armatele Imperiului dețin controlul total.

Nu există Rebeliunea pe care am ajuns să o asociem cu conflictul din spatele întregii francize Star Wars. Toată lumea încearcă să supraviețuiască în acel mediu, în timp ce Han Solo are semnele unui ”spirit liber”.

”Ajungi să vezi cum acest individ a ajuns să fie omul care este.” Astfel a sintetizat Alden Ehrenreich, actorul din rolul principal, povestea întregului film. ”Îl întâlnim pe Han exact înainte să devină Han pe care îl cunoaștem cu toții.” Donald Glover spune și el câteva cuvinte despre viziunea sa asupra peliculei.

În Solo: A Star Wars Story, Glover intepretează rolul lui Lando Calrissian. Pe lângă interviuri de câteva secunde, același clip include câteva secvențe scurte din film pe care nu le-am mai văzut în trecut. Dacă ești un fan adevărat Star Wars, trebuie să apeși pe Play. Premiera filmului va avea loc pe 25 mai.

Alexandru Puiu
14:50 01.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video