Relația dintre Han Solo și Chewbacca, detaliată în cel mai nou teaser pentru Solo

Eforturile de promovare ale viitorului film din universul Star Wars s-au reflectat de curând într-un nou teaser pentru Solo: A Star Wars Story.

Dacă nu era evident din titlu, Solo: A Star Wars Story va spune povestea tinereții lui Han Solo. Îndrăgitul personaj a făcut valuri în trilogia originală după ce a fost interpretat de Harrison Ford. Din păcate, fanii săi au fost dezamăgiți să vadă că și-a găsit sfârșitul în The Force Awakens.

Solo: A Star Wars Story este menit să vină ca o consolare pentru cei care și-au dorit să-l mai vadă pe Han Solo într-un nou film. Pelicula este regizată de către Ron Howard, regizorul unor filme foarte cunoscute precum Codul lui Da Vinci, O minte sclipitoare sau Rush.

O parte din magia viitorului film va fi dată de distribuția încărcată de nume mari, precum Emilia Clarke din Game of Thrones, Woody Harrelson (True Detective), Paul Bettany (Avengers) sau Jon Favreau (Chef, Iron Man). Nu vor lipsi câteva nume clasice din universul Star Wars, Warwick Davis (Ewok Wicket) și Joonas Suotamo (Chewbacca).

Apropo de Chewbacca, partenerul de încredere al lui Han Solo este în centrul atenției în noul teaser. Rolul lui Solo va fi interpretat de tânărul Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!, Beautiful Creatures). Cu ocazia clipului de aproximativ un minut, vedem câteva detalii suplimentare despre începutul relației dintre cele două personaje iconice. Prietenia care a dăinuit pe parcursul celor patru decenii de filme Star Wars are în spate câteva aventuri remarcabile, cum de altfel era de așteptat.

Dacă ai fost vreodată curios de momentul exact în care Solo află numele viitorului său prieten, îl vei vedea mai sus. Tot în Solo: A Star Wars Story, vei vedea scena în care Han îl salvează pe Chewie din ghiarele Imperiului, unde era sclav. Din acel motiv, Han Solo ajunge să fie vânat. 

Solo: A Star Wars Story va avea premiera pe 25 mai.

 

Alexandru Puiu
06:30 17.04.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video