Sistemele Lenovo Legion au fost actualizate pentru gameri pretențioși

Sistemele Lenovo Legion au fost actualizate pentru gameri pretențioși

Oficialii Lenovo s-au deplasat la târgul de gaming E3 2018 pentru a-și dezvălui noua serie de sisteme de gaming. Linia de produse include atât desktop-uri, cât și notebook-uri.

În mod tradițional, sistemele portabile dedicate plăcutei activități de gaming sunt destul de ostenative și vin la pachet culori agresive și linii de design menite să-ți stârnească interesul. Comparativ cu valorile tradiționale, Lenovo Legion joacă în altă ligă.

Noile notebook-uri par cât se poate de serioase. și s-ar putea să reprezinte o alternativă interesantă și pentru persoanele de business care lucrează în design sau arhitectură și au nevoie de o performanță sporită.

Noua serie de portabile de la Lenovo include modelele Y530, Y730 și Y7000. Prețul de start pentru cel mai micuț dintre ele este de 930 de dolari. Y530 este construit în jurul unui panou de 15 inci cu o ramă aproape inexistentă pe trei din cele patru laturi.

Din acest motiv, camera web este instalată deasupra tastaturii, la baza ecranului. În funcție de buget, configurația hardware poate fi suprinzător de performantă, dar varianta de bază include un Intel Core i5 și un GeForce GTX 1050. Y7000 este versiunea acelorași laptopuri Y530 destinată pentru toate piețele din afara SUA.

Toate sistemele anunțate astăzi sunt certificate Dolby Audio. Lenovo Legion Y730 are un preț de pornire de aproximativ 1180 de dolari și poate fi cumpărat cu un panou de 15 sau 17 inci. Versiunea mai mare costă mai mult cu 70 de dolari. Carcasa de la Y730 este realizată exclusiv din aluminiu. Tastatura poate fi luminată în toate culorile spectrului RGB pentru că a fost realizată în colaborare cu Corsair.

Configurația de top include cele mai noi procesoare Coffee Lake de generația a opta de la Intel, cu versiuni overclockabile de Core i5 și Corei 7. Din nou, versiunea de bază utilizează un NVIDIA GTX 1050TI. Lenovo Legion Y730 are un sistem audio Dolby Atmos cu certificare Dolby Atmos Radar.

Toate laptopurile noi includ un sistem de răcire cu două ventilatoare și lamele de dimensiuni mai generoase. Ca urmare, ar trebui să fie cu 10% mai reci ca în trecut, iar fluxul de aer din carcasă ar trebui să fie mai mare cu 16%. Conectica include USB-C, HDMI, Mini DisplayPort, Ethernet și USB-A 3.1

Noile laptopuri vor ajunge în magazine începând cu luna august a acestui an.