Simona Halep vs. Sloane Stephens: unde vezi finala de la Roland Garros

Simona Halep vs. Sloane Stephens: unde vezi finala de la Roland Garros
Sursa foto: Tatiana via Flickr

Simona Halep a ajuns într-o nouă finală la Roland Garros. A pierdut în 2014, a pierdut în 2017, dar acest an ar putea fi cu noroc. Iată unde vezi meciul, online și la TV.

Dacă ești fan Simona Halep, atunci precis vrei să-i urmărești meciul ei cu Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros. Jucătoarea promite că nu-și va dezamăgi fanii.

Unde vezi finala Simona Halep vs. Sloane Stephens la TV

Sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 16, finala Roland Garros va putea fi urmărită la noi în țară pe Eurosport și pe Pro TV. Pro TV a achiziționat de la Eurosport, ca anul trecut, drepturile de difuzare a meciului din finală.

La Pro TV, de la ora 15, Andreea Esca îi va avea invitați drept comentatorii sportivi Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, care vor comenta în direct meciul jucătoarei noastre, care va începe la ora 16.

Meciul din 9 iunie va fi a treia finală pentru Simona Halep la Roland Garros la care participă și a patra șansă de a câștiga un Grand Slem, dar, indiferent de rezultatul finalei, Halep rămâne în continuare numărul 1 mondial. Ea deține acest titlu de 31 de săptămâni.

Prezentatoarea Andreea Esca, deși nu e specializată pe știrile sportive, e foarte entuziasmată de ziua de mâine:

„E o bucurie să fiu din nou în direct pentru a transmite telespectatorilor noștri finala de la Roland Garros, în care joacă poate cea mai iubită sportivă româncă a momentului. Toți românii îi vor ține pumnii Simonei, iar eu îi voi ține de vorbă pe jurnaliștii Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, cei care vor analiza și comenta această partidă de suflet. Vă așteptăm pe toți sâmbătă, de la ora 15:00 la PRO TV, să strigăm: Hai Simona! Hai Romania!”, a declarat Esca, potrivit Paginii de Media.

Unde vezi legal meciul: Simona Halep e și online

Finala Roland Garros poate fi urmărită și online, dacă nu ai cum să vezi meciul lui Halep la TV, sau ți se pare mai comod să-l urmărești de pe laptop sau telefon. Noi am descoperit două variante 100% legale de a urmări confruntarea dintre Halep și Stephens.

Prima este prin abonarea la Eurosport Player, canalul online de streaming care-ți permite să vezi întregul turneu. Ai două tipuri de abonament, unul lunar, care costă doar 7 Euro și unul anual, care costă vreo 30 de Euro. Primul e cel mai potrivit dacă nu vrei să vezi decât meciul lui Halep.

A doua variantă de a-l urmări este pe telefon, prin aplicația Roland-Garros Officiel (da, e în franceză, dar nu-ți va fi greu să o utilizezi). Aplicația e disponibilă în Google Play și App Store și promite că poți să vizionezi în direct meciurile de tenis care de interesează.

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o joi, 8 iunie, pe Garbine Muguruza (locul 3 WTA), cu scorul 6-1, 6-4.