„Tatăl” Game of Thrones revine cu acest serial care să-ți umple nopțile

„Tatăl” Game of Thrones revine cu acest serial care să-ți umple nopțile

George R.R. Martin scrie de foarte mult timp. Abia cu apariția serialului Game of Thrones la HBO scriitorul a devenit cunoscut lumii întregi. De atunci, foarte mulți executivi de la Hollywood au început să caute prin operele lui Martin ceva care ar putea replica succesul pe care l-a avut serialul HBO.

O soluție, crede canalul TV Syfy, ar putea fi cartea Nightflyers, o culegere de povestiri care conține șase povestiri scurte. În cadrul San Diego Comic-Con, cei de la Syfy au dezvăluit primul trailer pentru serialul Nightflyers care este bazat pe o nuvelă a celebrului George R.R. Martin, creatorul Game of Thrones.

Primul teaser a fost lansat în luna martie a acestui an, dar acum avem un trailer în care începem să ne dăm seama cum va fi noul serial. În martie, George R.R. Martin a spus că serialul va fi ca „Psycho” (filmul celebru a lui Alfred Hitchcock), dar în spațiu.

Ce știm este că Pământul este pe moarte și echipajul Nightflyer se aventurează în spațiu pentru a găsi un alt loc unde omenirea ar putea supravețiu. Bineînțeles, odată ce misiunea începe există o problemă la bordul navei și mai multe persoane mor. Echipajul realizează că ceva nu este în regulă cu nava și că nu se pot reîntoarce pe Pământ.

[readmore]

Serialul este realizat și difuzat în State de către Syfy, și de Netflix pe restul globului. Deci vom putea vedea și noi acest SF/Horror care se anunță interesant. Din păcate, Martin nu a fost implicat în realizarea serialului deaorece are un contract de exclusivitatea cu HBO.

Reamintim că Nightflyers a fost adaptată deja sub forma unui film în 1987, iar această serie se anunță a fi o adaptare a cărții și a filmului. Syfy are nevoie de un nou serial science fiction de succes după ce a renunțat la The Expanse, care a fost preluat de Amazon, și la Dark Matter.

Citește și: