LG G4, lansat oficial în alte două variante: LG G4 Stylus şi LG G4c

LG G4, lansat oficial în alte două variante: LG G4 Stylus şi LG G4c

Unul mai mic şi altul cu stylus, încercând să nu rateze nici un segment din piaţă, cei de la LG au anunţat oficial noile LG G4 Stylus şi LG G4c.

După ce au făcut o treabă destul de bună în a rupe gura târgului cu noul lor vârf de gamă, cei de la LG s-au decis să anunţe oficial şi alte două versiuni ale popularului LG G4. Intitulate LG G4 Stylus şi LG G4c, acestea se vor adresa amatorilor de smartphone-uri cu stylus şi celor care îşi doreau designul de la G4 într-o carcasă mai compactă.

LG G4 Stylus este un model care ascunde în colţul inferior al carcasei un stylus. Combinat cu câteva particularităţi software create pentru acest instrument, ne aduce aminte de Galaxy Note. Va fi construit în jurul unui panou HD 720p de 5,7 inci, în timp ce partea de procesare va fi asigurată de un quad core pentru versiunea LTE şi octa-core pentru modelul 3G, ajutat de 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB. Camera principală va fi de 13 megapixeli pentru modelul LTE şi 8MP pentru 3G. Camera frontală se va rezuma la 5 megapixeli. Merită menţionat că bateria va avea 3000 mAh şi va fi detaşabilă.

LG G4c va fi construit în jurul unui display HD 720p de 5 inci. La interior va ascunde un quad core tactat la 1,2 GHz, 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB ce se poate mări folosind carduri microSD. Va avea două camere de 8, respectiv 5 megapixeli, iar bateria va fi de 2540 mAh. Sistemul de operare preinstalat pe LG G4 Stylus şi LG G4c este Android 5.0 Lollipop.

Momentan nu se cunosc detalii legate de disponibilitate, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni pănă vom vedea aceste gadgeturi în magazine.

lg-g4-stylus

Citește și:
Etichete: