LG Stylus 2 e un smartphone atrăgător cu afinități business

LG Stylus 2 e un smartphone atrăgător cu afinități business

Cu doar câteva zile rămase până la începerea MWC 2016, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că suntem asaltați de lansări precum LG Stylus 2.

Mulți internauți vor asocia conferința Mobile World Congress 2016 cu lansarea Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sau LG G5. În cadrul aceluiași eveniment vor ajunge însă în fața reflectoarelor un amalgam de multe alte terminale, unele mai astrăgătoare și mai accesibile decât altele.

Din acest spectru de dispozitive mainstream face parte și LG Stylus 2. Deși nu este foarte evident din titlu, acesta este urmașul smartphone-ului LG G4 Stylus lansat anul trecut. Ambele aparate încearcă să fie un concurent serios pentru seria Galaxy Note de la Samsung.

Detaliat înainte de MWC, noul LG Stylus 2 a fost probabil anunțat acum pentru ca la momentul târgului internațional de la Barcelona, atenția producătorului să se axeze exclusiv pe promovarea LG G5. Estetic, LG Stylus 2 este construit în jurul aceluiași ecran HD 720p de 5,7 inci, la fel ca versiunea de acum un an. La interior, partea de procesare este asigurată de o combinație între un SoC quad core tactat la 1,2 GHz, de la un producător necunoscut, o cantitate de memorie RAM egală cu 1,5GB și un spațiu de stocare intern de 16GB. Nu lipsește nici suportul pentru carduri microSD în cazul în care memoria internă nu vă este suficientă. În ceea ce privește abilitățile de captură ale LG Stylus 2, acelea sunt date de o combinație între o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Bateria este de 3000 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este Android 6.0 Marshmallow.

Momentan nu știm exact care va fi utilitatea stylusului, exceptând luarea de notițe în format scris, dar astfel de detalii, împreună cu prețul oficial și particularități de disponibilitatea vor fi făcute publice, probabil, în cadrul MWC.

Citește și: