Seagate lansează o serie de hard disk-uri de 14 TB pentru toată lumea

Seagate lansează o serie de hard disk-uri de 14 TB pentru toată lumea

Seagate Technology a lansat o nouă gamă de hard disk-uri de 14 TB cu care vrea să atragă consumatorii obișnuiți, profesioniștii, dar și companiile.

Pentru profesioniștii creativi, gamerii, dar și pentru companiile mici cei de la Seagate au lansat BarraaCuda Pro 14 TB, un hard disk cu un spațiu de stocare de 14 TB care oferă o viteză de 7200 RPM. De asemenea, acesta re o rată de transfer de date de 250 MB/s și până la 256 BM de memorie cache, alimentată de tehnologia Multi-Tier Caching.

Așadar, dacă lucrezi cu fișiere video 4K sau 8K sau dacă ai nevoie de transfer de fișiere mari într-un backup atunci BarraCuda Pro ar putea fi o soluție. Hard diskul este disponibil la un preț de 579 de dolari.

SkyHawk 14 TB este un hard disk potrivit pentru stocarea de video de rezoluție mare. Acesta are capacitatea de a stoca peste 9000 de ore de video HD și până la 64 de camere HD. SkyHawk 14TB este optimizat pentru DVR-uri și NVR-uri, pregatite pentru inregistrare continua 24/7 și echipate cu firmware ImagePerfectTM pentru a minimiza pierderea cadrelor și a perioadelor de nefuncționare. Dacă ai nevoie de un astfel de produs atunci ar trebui să scoți din buzunar 509 dolari.

seagate

Seagate a pregătit și două hard diskuri pentru companii, unul pentru aplicații NAS și altul pentru hyperscale.

IronWolf și IronWolf Pro 14 TB sunt construite pentru medii de lucru cu mai mulți utilizatori și un volum de lucru de până la 300 TB/an. Unitățile sunt optimizate cu ajutorul firmware-ului AgileArrayTM pentru ca serverele NAS să ofere clienților o serie de beneficii, cum ar fi: performanța RAID, senzori de vibrație rotativă (RV), gestionarea avansată a consumului de energie și error recovery control. IronWolf și IronWolf Pro 14TB sunt disponibile la un preț de 529 de dolari și respectiv 599 de dolari.

Exos X14 este construit pentru cerințele de eficiență, fiabilitate și securitate ale celor mai avansate centre de date hyperscale din lume, unitățile Exos X14 oferă o densitate mai mare a spațiului pentru a oferi capacități de stocare mai mari într-o formă compactă de 3,5 inch. În combinație cu cel mai mic consum de energie din industrie și performanțe optime din clasa sa, Exos X14 permite centrelor de date să maximizeze capacitățile de stocare.

Noile unități Exos X14 ale Seagate furnizează cu 40% mai mulți petabytes per rack, comparativ cu unitățile Exos 10TB, menținând aceeași amprentă mică. Exos X14 este disponibil la prețul de 614 de dolari.

Citește și: