Schimbarea din Waze care îți va face navigația mai plăcută

Schimbarea din Waze care îți va face navigația mai plăcută

Printr-o actualizare care va ajunge la majoritatea utilizatorilor în următoarele zile, Waze îți va face experiența de navigație mai plăcută.

În cazul în care obișnuiești să asculți muzică atunci când te afli la volan, creatorii Waze au o veste bună pentru tine. În mod uzual, dacă ai un player deschis pentru a asculta podcasturi sau lista ta de redare preferată, ești nevoit să sari dintr-o aplicație în alta pentru a interacționa cu procesul de redare. Chiar și dacă ai controale pentru schimbarea pieselor în centrul de notificări al telefonului, tot nu este recomandabil să-ți iei atenția de la drum pentru o astfel de activitate.

Soluția găsită de Waze la această problemă întârlnită surprinzător de des este să integreze în aplicația de navigație un player audio cât se poate de fiabil. Astfel, nu mai trebuie să sari dintr-o aplicație în alta, pentru că toate opțiunile de care ai nevoie sunt la distanță de o atingere.

Se lucrează de mult timp la noua funcție și momentan a fost implementată sub formă de beta. Ca urmare, dacă ajungi să profiți de ea, te poți aștepta să întâmpini câteva mici buguri. În orice caz, ar trebui să fie o chestiune de maxim câteva săptămâni până când player-ul audio va fi disponibil pentru toți utilizatorii într-o variantă finală.

”Integrat pentru a fi siguri că fiecare Wazer are cea mai bună experiență cu putință în trafic, Waze Audio Player integrează fără efort fluxuri audio din aplicația ta preferată cu referințele de orientare în trafic și alte alterte.” Conform descrierii oficiale, ar trebui să nu întâmpini niciun fel de probleme în a te concentra la drum, cu muzica preferată în fundal.

Pentru materializarea acestui proiect, oficialii Waze au încheiat parteneriate cu o serie de parteneri importanți din domeniul streaming-ului. Pe primul loc este Spotify, urmat îndeaproape de Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, Scribd, Stitcher și TuneIn. Ține doar de tine care te încântă mai mult.