06 sept. 2018 | 18:40

Samsung W2019, telefonul flagship cu clapetă, e aproape de lansare

ACTUALITATE
Samsung W2019, telefonul flagship cu clapetă, e aproape de lansare

Samsung W2019 este noul telefon cu clapetă al sud-coreenilor, iar modelul de anul acesta trebuie să fie anunțat în curând.

Samsung pare că și-a făcut o tradiție din lansarea unui telefon cu clapetă cu specificații de flagship anual. Astfel, am avut cele mai recente modele, W2017 și W2018, iar acum ne pregătim de următorul model. În afară de faptul că telefoanele costă vreo 2.000 de dolari și sunt disponibile doar în China, sunt excelente.

Primele vești despre Samsung W2019 au apărut în iulie, când apăreau și zvonuri despre faptul că noul telefon cu clapetă ar putea avea camere foto duale. Cunoscut și ca Project Lykan, noul telefon e aproape de dezvăluirea oficială. Un firmware de test a fost descoperit recent, iar asta e întotdeauna o indicație a unei lansării care se apropie.

Un telefon cu clapetă din seria W, lansat de Samsung, are întotdeauna specificații de flagship. Modelul W2018 a fost un oarecare hibrid între S8 și Note 8, evident, cu clapetă. Astfel, e foarte probabil ca noul smartphone să urmeze exemplul și să aducă funcțiile de top pe care le-ai văzut deja pe S9 și pe Note 9.

Fără doar și poate, smartphone-ul cu clapetă de la Samsung va avea Snapdragon 845, cel puțin 6 GB de memorie RAM, iar în ceea ce privește ecranele, ar trebui să aibă fiecare o diagonală de 4,2 inci. Până la lansarea noului telefon nu ar trebui să mai dureze foarte mult.

Din păcate, nu vom avea ocazia să îl vedem pe piața autohtonă și poate nici n-am fi vrut, având în vedere că ar fi costat aproximativ 10.000 de lei, dacă facem o simplă conversie.