21 nov. 2017 | 13:57

VIDEO Cum arată telefonul cu clapetă și cu două ecrane de la Samsung

VIDEO ACTUALITATE

Samsung e pe cai mari momentan, având în vedere că vorbim despre S9, despre Galaxy X și mai nou, despre un telefon cu clapetă și cu două ecrane.

Chiar dacă la noi nu mai sunt la modă, telefoanele cu clapetă sunt în continuare populare pe piețele din Orient. Aceștia lucrează și la un telefon cu clapetă de ultimă generație, cu funcții smart. Acesta ar trebui să fie Samsung W2018, despre care s-a mai zvonit și în trecut.

De această dată avem un videoclip în care noul telefon este prezentat cam în totalitate și nu arată rău deloc. Videoclipul original a apărut pe Weibo, principala rețea socială din China, dar nu se știe de unde are utilizatorul respectivul dispozitiv.

După cum se vede în clip, însă, ne putem da seama de multe detalii cu privire la smartphone, existând o mulțime de elemente pe care Samsung le-a adus pe acest telefon de pe alte modele. Unul dintre acestea este senzorul de amprentă amplasat pe partea din spate a dispozitivului.

Cu toate acestea, există și o mulțime de diferențe față de designul clasic al telefoanelor cu care ne-am obișnuit. Noul Samsung W2018 va avea două ecrane AMOLED, fiecare cu diagonala de 4,2 inci și cu rezoluție de 1080p. De asemenea, e foarte probabil ca telefonul să vină cu procesorul Snapdragon 835, dar și cu 6 GB de RAM.

În paralel, ai la dispoziție 64 GB de spațiu de stocare, pe care îi poți extinde cu ajutorul unui card microSD. Camerele foto au senzori de 12, respectiv 5 megapixeli, iar sistemul de operare este Android Nougat. Bateria este mai mică decât ne-am aștepta, având doar 2.300 mAh.

Telefonul ar urma să fie dezvăluit în China pe 1 decembrie. Nu ar trebui să sperăm, însă, la o lansare pe piețele globale.