Cum vei putea folosi telefonul pliabil de la Samsung

Cum vei putea folosi telefonul pliabil de la Samsung

Telefonul pliabil de la Samsung se apropie de lansare, iar șeful diviziei de mobile a discutat recent despre cum vei putea folosi telefonul.

Despre telefonul pliabil de la Samsung se vorbește de câțiva ani deja. De-a lungul timpului au tot existat zvonuri cu privire la existența sa, însă niciodată nu s-au materializat prea mult. Telefonul este încă un vis frumos, dar producătorul pare că se apropie, în sfârșit, de lansarea sa.

DJ Koh, președinte și CEO al Samsung Mobile, a început să discute ceva mai mult despre telefon în ultima vreme. În cadrul evenimentului de lansare al Galaxy A9, de la Kuala Lumpur, acesta a discutat și despre smartphone-ul pliabil.

Președintele diviziei de mobile susține că dispozitivul va putea fi folosit atât ca telefon, cât și ca tabletă. Telefonul se va plia pe verticală, iar atunci când este pliat, designul va ascunde ecranul principal. Telefonul rămâne folosibil, în continuare, cu display-ul secundar.

Ecranul principal va avea diagonala de 7,3 inci, în timp de display-ul secundar va avea 4,6 inci. Ambele ecrane vor fi, așa cum te-ai aștepta, OLED.

Koh nu a dat și detalii despre ecrane, dar a menționat că vei putea folosi dispozitivul ca tabletă, pentru multitasking eficient, iar apoi îl vei putea plia pentru folosirea ca telefon. ”Când vom livra un telefon pliabil, vrem să fie cu adevărat util pentru utilizatori”, a declarat președintele Samsung Mobile, care a adăugat că ”dacă experiența utilizatorilor nu se ridică la standardele pe care le doresc, nu vreau să livrez un produs de acest fel.”

DJ Koh e de părere că piața are nevoie de un telefon mobil pliabil. Acesta e convins că la început, va fi doar o nișă, dar e încrezător că se va extinde pe viitor.

Citește și: