Samsung va avea un preț imens pentru telefon revoluționar și asta nu-i tot

Samsung va avea un preț imens pentru telefon revoluționar și asta nu-i tot
16:18 12.11.2018

Telefonul pliabil de la Samsung era așteptat ca o renaștere a conceptului de smartphone. A fost prezentat, e departe de așteptări, dar cert e că prețul va fi mare.

Telefonul pliabil de la Samsung este o tabletă care se pliază într-un telefon de două ori mai gros decât cele cu care te-ai obișnuit deja. Nu se aștepta nimeni să fie subțire, cum nu se aștepta să fie ieftin.

Conceptul de gadget pliabil a fost prezentat de Samsung, pentru prima dată, în 2013. De atunci până acum a trecut timpul și nimeni n-a livrat un dispozitiv similar care să fie și util.

Chiar și așa, Samsung a prezentat, până la urmă, ce-a reușit să facă în ultimii cinci ani. E un smartphone care va avea însă un preț de pornire de circa 1.770 de dolari. Dacă te gândești cât ar costa în Europa, ei bine, undeva la aproape 2.000 de euro cu tot cu taxe.

Pentru 2019, compania ar vrea să livreze un milion de astfel de dispozitiv. Totodată, 2019 e anul în care vom vedea un telefon 5G atât de la Samsung, cât și de la Huawei.

Galaxy F are calitatea de a-ți oferi două ecrane (unul mare, pliabil, și unul mai mic). Mai mult, și Google a anunțat că va avea suport pentru dispozitive pliabile în viitoare versiuni de Android.

DJ Koh, președintele diviziei de mobile, Samsung, a spus că telefonul pliabil va fi lansat în prima jumătate a lui 2019. Va ajunge pe piețe precum cea din Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii.

Va fi disponibil la 12 ani după ce Apple a reinventat telefonul mobil. Totodată, va reprezenta un punct de pornire pentru o rafinare a designului și-o dezvoltare a conceptului. Totuși, dacă vrei un telefon nou pentru anul viitor, mai bine aștepți Galaxy S10 sau oricare alt smartphone premium.

La cum se prezintă designul acum, dar și tehnologia, abia din 2020 vom putea discuta despre un telefon pliabil cu adevărat util.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI