Samsung vrea să intre în cursa telefoanelor de gaming

Samsung vrea să intre în cursa telefoanelor de gaming

Telefoanele de gaming par să fie noua nișă pe care să o exploateze producătorii de smartphone-uri, iar Samsung ar putea intra în această cursă.

Telefoanele de gaming ar putea deveni o nișă destul de populară în viitor, însă e mult mai probabil să fie ceva trecător, care să nu aibă prea mult succes pe termen lung (asta dacă există totuși un succes pe termen scurt). Primii care au venit cu o asemenea găselniță pe piață au fost cei de la Razer. Cunoscuți pentru accesoriile de gaming clasic, aceștia au luat decizia de a lansa un smartphone pentru gameri, fără luminițe adăugate.

I-au urmat cei de la Xiaomi cu Black Shark, iar apoi au apărut în peisaj și cei de la ASUS, cu un dispozitiv care reușește să le pună la punct pe celelalte. Are specificații de top și vine și cu accesorii interesante, dar are și un preț ridicol de mare.

Samsung ar putea fi următorul producător care să aducă pe piață un telefon de gaming. Informația nu este susținută de dovezi solide, însă vine dintr-o sursă destul de bună, care a mai oferit predicții corecte în trecut. Nu există niciun fel de informații despre dispozitiv, așa că putem doar să speculăm cu privire la acesta.

Cel mai probabil, vom vedea un Snapdragon 845 la interior, însă dacă telefonul nu este lansat în viitorul foarte apropiat, putem să ne gândim și la ceva mai bun, un 855, spre exemplu. Alături de el vom avea, firește, un ecran cu rată de refresh ridicată. Ar fi interesant ca Samsung să pregătească și ceva accesorii pentru telefon.

[readmore]

Aceeași sursă menționează, la un minut distanță de postarea despre telefonul de gaming, că telefonul pliabil de la Samsung nu este Galaxy X.

Citește și:
Sursa: gsmarena.com