04 iun. 2018 | 16:50

ASUS ROG Phone e telefonul de gaming pe care o să-l vrei

ACTUALITATE
ASUS ROG Phone e telefonul de gaming pe care o să-l vrei

ASUS ROG Phone e cel mai nou smartphone lansat peste noapte de producător, iar dacă ești fan al jocurilor pe mobil, ar putea fi telefonul perfect pentru tine.

Cei de la Razer au surprins anul trecut, când au adus pe piață un telefon mobil dedicat gaming-ului. Se pare că aceștia nu vor rămâne singuri pe această nișă, deoarece au deja companie din partea celor de la ASUS. Aceștia din urmă au adus pe piață un smartphone cu specificații de top, pe care sigur l-ai vrea dacă îți plac jocurile pentru telefon.

Smartphone-ul ASUS ROG Phone propune un procesor Snapdragon 845, care spre deosebire de alte modele de pe piață, rulează nu la un maximum de 2,8 GHz, ci de 2,96 GHz. Alături de procesor ai, firește, maximul disponibil de memorie RAM de pe piață, 8 GB. Camera foto principală are senzori de 12 și de 8 megapixeli, iar cea de selfie-uri are un senzor de 8 megapixeli. Stocarea e și ea impresionantă: ai 512 GB unde să îți instalezi toate titlurile preferate.

Nici ecranul nu poate fi trecut cu vederea: are diagonala de 6 inci și raport de aspect de 18:9, dar asta nu e tot. Rata de refresh de 90 Hz, mai mare decât în mod obișnuit dar mai mică decât în cazul lui Razer Phone. Totuși, panoul are o rată de refresh de 1 ms, iar ASUS susține că asta îl face cel mai rapid display AMOLED de pe piață.

Smartphone-ul vine și cu o serie de accesorii interesante, care să-ți facă sesiunile de gaming mult mai interesante. Telefonul poate fi accesorizat cu un controller GameVice, de un dock handheld cu un al doilea ecran și cu o baterie de 6.000 mAh, cu un dock clasic pentru desktop, cu un dock WiGig, care te ajută să faci streaming jocurilor pe un display extern, dar și cu AeroActive Cooler.

Telefonul pare să fie un adevărat monstru de gaming, deși s-ar putea să nu te încânte atât de tare designul de pe spate, care amintește de plăcile video ale companiei.