01 aug. 2018 | 11:17

Când se lansează Samsung Galaxy Note 9 ca să-l poți cumpăra

ACTUALITATE
Când se lansează Samsung Galaxy Note 9 ca să-l poți cumpăra

Mai e puțin până la lansarea Samsung Galaxy Note 9. Acum, avem o confirmare cât de cât oficială pe data finală.

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat și lansat pe piață mai curând decât anul trecut. Poate că modelul nu e chiar atât de așteptat, precum este Samsung Galaxy S10, dar sud-coreenii încearcă să compenseze cu livrarea lui mai rapidă.

Prețul Samsung Galaxy Note 9 o să dezamăgească mulți utilizatori, dar dacă nu ai probleme la acest capitol și vrei să fii printre primii care cumpără noul telefon al Samsung, e bine să știi, în sfârșit, de când va fi disponibil la vânzare.

Telefonul a fost confirmat pentru 24 august de KT Telecom, cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Coreea de Sud. De regulă, când e lansat un telefon Samsung în Coreea de Sud, e disponibil și în Europa, și în Statele Unite ale Americii.

Samsung Galaxy Note 9 va fi întâi prezentat oficial pe 9 august. Vor porni precomenzile. Apoi, va fi disponibil pe piață din 24 august, când vor fi livrate și comenzile online.

Spre deosebire de Galaxy Note 8, telefonul de anul acesta va fi pe piață înainte de noul iPhone. În 2017, telefonul a fost prezentat abia pe 23 august și lansat abia pe 15 septembrie.

Ca prețul, ultimele informații îl fixau la puțin sub 1.000 de dolari. Poate nu mai scump decât în 2017, dar sigur va fi și o versiune mai scumpă decât iPhone X. În același timp, sud-coreenii se pregătesc pentru Samsung Galaxy S10. Telefonul acesta marchează și aniversarea a 10 ani de când există seria asta de telefoane.

Pentru 2018 ar fi pregătit și telefonul pliabil de la Samsung. Acela nu va fi însă un hit în vânzări, ci e văzut mai mult drept un concept inovator pentru o nișă nouă pe piața telefoanelor.