Vedeta dată în judecată de Samsung pentru că folosea un iPhone

Vedeta dată în judecată de Samsung pentru că folosea un iPhone

Vedetele încheie deseori contracte de promovare cu companii precum Samsung sau Apple, dar încălcarea lor se poate reflecta în costuri semnificative.

În cazul în care ai văzut o vedetă la premiile Oscar sau la un alt eveniment folosind un gadget într-o manieră ostentativă, este foarte probabil ca gestul respectiv să fi fost finanțat de producătorul gadgetului. Cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru astfel de practici după ce s-au aflat în spatele celui mai popular selfie distribuit vreodată pe Twitter.

A avut loc în urmă cu câțiva ani la premiile Oscar, când Ellen Degeneres a făcut un selfie cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood. Partea un pic amuzantă este că, în cadrul aceluiași eveniniment, în spatele scenei, Degeneres a postat pe Twitter folosind iPhone-ul personal. În afara unor știri pe marginea gafei, evenimentul respectiv a fost dat uitării. O vedetă din Rusia se pare că nu este însă la fel de norocoasă.

Conform celor de la Mirror UK, Ksenia Sobchak a fost dată în judecată de Samsung pentru a fost surprinsă folosind un iPhone X în cadrul unui reality show de la post de televiziune rusesc.

Înaintea setului de circumstanțe respectiv, Sobchak fusese contractată de Samsung să utilizeze la toate prezențele publice un telefon al producătorului sud-coreean. Nu a ajutat nici faptul că, la momentul în care a fost imortalizată, încerca să-l mascheze într-o manieră puerilă, fără succes, cu o foaie.

Ksenia Sobchak este o personalitate foarte importantă în Rusia, jurnalist, politician și vedetă de reality show-uri. Din cauza procesului intentat de Samsung, riscă să plătească echivalentul a 1,35 milioane de euro.

Partea ciudată este că sunt șanse foarte mari ca intenția sud coreenilor să fie încununată de succes. În definitiv, a existat un contract în spatele acestui set de circumstanțe care a fost ignorat. Este important de reținut că e prima oară când un asemenea eveniment a fost mediatizat, deși este aproape imposibil să se fi întâmplat prima oară.

Citește și: