Cel mai popular selfie din lume: Cu „sufletul” la Samsung, cu inima la Apple…

 Cel mai popular selfie din lume: Cu

După cum știți, aseară a avut loc gala de decernare a premiilor Oscar, un eveniment care atrage milioane de privitori din întreaga lume și, se pare, și oportunități pentru unele companii de a-și etala produsele prin diferite metode de marketing – de la îmbrăcat, accesorizat vedete, până la plasarea de produse în cadrul evenimentului.

OSCAR Ellen Galaxy Note 3 Sefie
 

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres a băƒtut un nou record pe rețelele sociale, strângând peste 2,5 milioane de retwit-uri cu un selfie – cel mai popular selfie, care îi încadrează pe Julia Roberts, Kevin Spacey, Meryl Streep, Jared Leto, Jennifer Lawrence și Brad Pitt. „Întâmplător”, device-ul cu care a fost realizată această poză este un Samsung Galaxy Note 3. Metoda nu reprezintă nimic nou sub soarele PR-ului, veți spune, asocierea diverselor vedete cu produse IT fiind adesea folosită. Posibil, un motiv pentru prezența Galaxy Note 3 în mâinile celebrei prezentatoare ar fi sponsorizarea pe care Samsung o are în cadrul evenimentului – un perete din 86 de televizoare pe care rulau filmele nominalizate, dar și un moment publicitar cu noul Galaxy S5 în timpul decernarilor de premii.

Ellen Selfie Samsung Galaxy Note 3 Oscar 2014

Ellen nu s-a sfiit să se afișeze toată seara cu al ei „preferat” Galaxy Note 3. Dar, cum marile secrete se petrec în spatele cortinei, interesant este că prezentatoarea a omis să își lase iPhone-ul pe stand-by și se pare că l-a pus și pe acesta în acțiune, noi credem că din comoditate și sinceritate. 

Faptul că inima lui Ellen a rămas tot la Apple iPhone o demonstrează twit-ul de mai jos, chiar dacă cel mai popular selfie și l-a vândut lui Samsung:

Ellen selfie iPhone Oscar 2014