VIDEO Cum face Samsung mișto de iPhone în cea mai nouă reclamă

Samsung a dezvăluit o nouă reclamă în care își ia peste picior rivalul etern, Apple, ca să te convingă să-ți cumperi un Galaxy S9.

De-a lungul timpului, Samsung a lansat mai multe reclame în care face mișto de Apple și de neajunsurile pe care le au telefoanele din gama iPhone. Cea mai nouă reclamă vine în continuarea celei de anul trecut, în care Samsung ”râdea” de cei care își cumpărau iPhone X.

Dacă tema de atunci era ”Growing Up”, acum subiectul reclamei este ”Moving On”. Samsung nu se mai leagă neapărat de iPhone X, cel puțin nu până la final de reclamă, însă are o mulțime de lucruri de care să se lege în această bătălie media cu Apple.

Reclama, pe care o poți vedea ceva mai sus, urmărește o tânără care încearcă să ajungă la finele unei călătorii și care are probleme încă de la bun început, din cauza performanțelor slabe ale telefonului pe care le are. Firește, e vorba de un iPhone aici.

Frustrarea tinerei este direcționată către telefonul iPhone 6 pe care îl are. Nu a fost ales la întâmplare modelul; Apple a admis, acum câteva luni, că a încetinit intenționat telefonul pentru a-i prelungi durata de viață a bateriei și pentru a preveni închiderea aleatorie a dispozitivului.

Reclama începe cu câteva miștouri discrete, însă pe măsură ce evoluează, ne dăm seama din ce în ce mai bine despre ce e vorba. Într-un final, după ce tânăra are de-a face cu o mulțime de probleme cauzate de telefon, se gândește că ar fi mai bine ca upgrade-ul să fie făcut către un Samsung Galaxy S9, în loc de telefonul ”cu breton”, iPhone X.

Samsung nu se sfiește să-l aducă în prim-plan din nou pe tipul cu breton în forma crestăturii de pe iPhone X, pe care l-ai văzut și în reclama de anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: