Samsung ia peste picior cumpărătorii de iPhone X în cea mai nouă reclamă [VIDEO]

Samsung a creat o nouă reclamă prin care vrea să-i convingă pe utilizatorii de iPhone să facă trecerea către telefoanele sud-coreene.

”Războiul” dintre Samsung și Apple nu e de când lumea, ci de aproximativ vreo 10 ani, când primul iPhone a apărut pe piață, dând startul unei competiții importante în domeniul telefoanelor inteligente. Zece ani mai târziu, Samsung face puțin mișto de posesorii de iPhone X, subliniind neajunsurile telefoanelor Apple în fața modelelor de top sud-coreene.

Începutul arată bine, modelul din 2007 fiind numai bun pentru cel care tocmai a scos bani buni din buzunar pentru iPhone. Trei ani mai târziu, e timpul pentru un upgrade, pentru că iPhone-ul are prea puțin spațiu de stocare și nu mai ai ce să ștergi ca să faci o poză.

În 2013, însă, odată cu iPhone 5S, posesorul e încă o dată dezamăgit pentru că ecranul telefonului era mult prea mic în comparație cu ce putea să ofere Samsung pentru Galaxy Note 3, un display de 5,5 inci, imens la vremea sa.

Nici în 2016 situația nu arată prea bine pentru iPhone-uri, mai ales dacă ești pe lângă apă. În timp ce Samsung și alți producători veneau cu telefoane rezistente la apă, Apple aducea noutăți minore față de generația anterioară.

2017 vine cu un telefon care mizează pe minimalism, dar care-ți pune în mână un dongle, util dacă vrei să-ți încarci telefonul și să asculți muzică în același timp. Între timp, Samsung Galaxy Note 8 este cu un pas înaintea competitorului, iar asta ar trebui să-i facă pe oameni să mizeze pe acest smartphone în detrimentul unui iPhone X.

La final, eternul posesor de iPhone face schimbarea către un Samsung, lăsându-i în urmă pe oamenii care stau la coadă pentru noul telefon Apple, având deja tunsoare cu breton, similară cu noul ecran al telefonului.