Samsung Galaxy S9 ar putea veni la pachet cu o nouă rețea socială

Samsung Galaxy S9 ar putea veni la pachet cu o nouă rețea socială

Am intrat în linie dreaptă în ceea ce privește lansarea lui Samsung Galaxy S9, însă avem, în continuare, noi lucruri de aflat despre viitorul flagship al companiei.

Ca întotdeauna, veștile despre un nou telefon curg până în ziua lansării, timp în care aflăm tot felul de noi informații despre ce urmează să aducă un flagship, mai ales când e vorba de Samsung Galaxy S9. Cea mai nouă veste de acest fel ne indică faptul că am putea avea de-a face și cu o nouă rețea socială odată cu apariția lui S9 pe piață.

La final de ianuarie, apăreau în presă informații conform cărora Samsung a înregistrat brandul Uhssup, pentru un serviciu de rețea socială. De-atunci și până acum nu au apărut foarte multe aspecte lămuritoare cu privire la aplicație, însă informații din surse sud-coreene sugerează că aceasta ar urma să fie preinstalată pe Samsung Galaxy S9.

Conform știrilor din Coreea de Sud, Uhssup ar trebui să te lase să-ți partajezi locația în timp real, dar și să lași comentarii cu privire la locațiile altora. Aplicația va include și un serviciu de mesagerie, similar cu Messenger și WhatsApp.

Informațiile precedente sugerau că Samsung a înregistrat numele Uhssup la European Union Intellectual Property Office, iar veștile noi arată că aceștia au înregistrat atât Uhssup și Samsung Social pe piața locală din Coreean.

Au mai existat și alte indicii care ne arată că Samsung pregătește ceva pentru S9. Compania a promis să reinventeze camera foto și să-ți ofere noi moduri în care să le arăți altora ce faci la un moment dat. Astfel de lucruri ar putea fi posibile cu ajutorul noii rețele sociale. Nu mai avem foarte mult până la lansarea lui Samsung Galaxy S9, de la MWC 2018, așa că rămâne doar să așteptăm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: