Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au probleme cu ecranele

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au probleme cu ecranele

La puțin timp după intrarea pe piață a Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, au început să apară și probleme cu telefoanele, iar de data asta ecranul e de vină.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au cele mai bune ecrane de pe piață, așa cum reiese în urma testelor efectuate acum câteva săptămâni. Cu toate acestea, acuratețea culorilor și calitatea imaginii nu înseamnă întotdeauna totul. Ecranele pot avea tot felul de probleme, iar duoul de flagship-uri de la Samsung tocmai întâmpină unele.

Mai mulți utilizatori de pe reddit, dar și de pe forumurile oficiale Samsung s-au plâns că ecranul nu mai înregistrează anumite atingeri. Din postările făcute până acum reiese că problema este întâlnită mai frecvent în cazul lui S9 Plus.

În GIF-ul de mai jos, creat de un utilizator de pe reddit, poți să vezi că ecranul nu înregistrează apăsările din zona tastelor E, R și T.

samsung galaxy s9 problemă ecran

În unele cazuri, a fost recomandată sporirea sensibilității ecranului, care ar rezolva problema. De asemenea, dacă ai cumva această problemă, o soluție temporară ar fi să mărești tastatura sau să schimbi poziția iconițelor de pe ecran, în funcție de zonele moarte pe care le are acesta. Totuși, spre binele Samsung, compania ar trebui să vină cu o rezolvare, asta dacă vorbim despre o problemă de software și una de hardware.

În cazul în care problema poate fi rezolvată pe cale soft, un simplu update care să corecteze problema este suficient. În cazul în care ecranul are, de fapt, o problemă hardware, asta se poate rezolva doar într-un service al companiei, dacă nu cumva e necesară înlocuirea completă a dispozitivului. Rămâne de văzut dacă va apărea un răspuns oficial din partea companiei cu privire la problemele cu ecranul ale Samsung Galaxy S9 și S9 Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: