18 ian. 2018 | 15:43

Samsung Galaxy S9: când vei putea cumpăra și primi telefonul

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S9: când vei putea cumpăra și primi telefonul

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansare și deja știm când ar urma să fie dezvăluit telefonul, dar până acum nu știam când va fi disponibil.

Perioada în care vorbeam aproape zilnic despre specificațiile telefonului a cam trecut, având în vedere că îi cunoaștem cam toate componentele. Probabil vor fi câteva mici surprize la acest capitol, dar n-ar trebui să fie nimic care să ne ia cu adevărat prin surprindere.

Dacă tot au trecut acele știri, ne putem orienta către informații legate de disponibilitatea telefonului. Acestea au început să apară pe internet în ultima săptămână și inițial am aflat când ar urma să fie dezvăluit telefonul.

DJ Koh, președintele diviziei de telefonie mobilă a Samsung, a confirmat că acesta va fi dezvăluit la MWC 2018. Asta înseamnă că Samsung are de ales una din cele două zile dinaintea evenimentului oficial pentru a prezenta telefonul. Și Evan Blass, cunoscut pentru leak-urile pe care le oferă, confirmă că smartphone-urile vor fi dezvăluite atunci, mai exact pe 26 februarie.

Doar că Blass are ceva mai multe informații de oferit, pe care le-ar fi obținut de la un director al unei companii care produce carcase. Astfel, Samsung Galaxy S9 va intra la precomandă pe 1 martie și va fi disponibil în magazine începând cu 16 martie, atunci când vor fi făcute și primele livrări.

Totuși s-ar putea ca Blass să se înșele cu privire la data evenimentului de lansare. Astfel, acesta ar putea avea loc cu o zi înainte, duminica, pe 25 februarie. În ceea ce privește data de punere în vânzare, 16 martie, acesta e confirmată și de cei de la Sam Mobile, care vorbesc însă despre o lansare pentru SUA și Coreea de Sud.

Dacă Samsung Galaxy A8 (2018) n-a reușit să aducă Android Oreo, ne putem bucura măcar că S9 va fi primul telefon din gama producătorului care va aduce a 8-a versiune a sistemului de operare.