Samsung Galaxy S9 placat cu aur costă enorm și nu face nimic în plus

Samsung Galaxy S9 placat cu aur costă enorm și nu face nimic în plus

Sunt puține motive pentru care ți-ai dori ca un telefon scump să fie și mai scump, dar cei care cochetau de mult timp cu un Samsung Galaxy S9, acum îl pot achiziționa într-o variantă placată cu aur sau platină.

Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus sunt unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe planetă. Deși între timp au mai fost lansate câteva terminale cu valori absurde de achiziție, vârfurile de gamă de la Samsung împreună cu iPhone X depășesc cu brio valoarea pe care ai fi investit-o într-un telefon acum 3-4 ani. Din păcate, acesta este trendul din piață, iar următorul iPhone va ridica și mai mult ștacheta.

Trecând peste aceste detalii, mai interesant decât atât este faptul că există niște companii producătoare de bijuterii care dedică resurse semnificative realizării unor versiuni de aur sau platină pentru niște telefoane pe care le poți oricum achiziționa și fără acele brizbrizuri. De această dată, este vorba de cei de la Truly Exquisite.

Cu o tradiție destul de lungă când vine vorba de modificarea vârfurilor de gamă de la Samsung, noile telefoane de la Truly Exqusisite sunt variante de Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus pe care le poți achiziționa cu un finisaj de aur de 24 de karate, aur roz de 18 karate sau platină.

În funcție de suma pe care o ai la dispoziție, poți opta pentru acoperirea cu aur sau platină a ramei de pe margine împreună cu camera de pe spate și butoanele de volum. În cazul în care te simți și mai generos, întreaga carcasă de pe spatele telefonului poate fi înlocuită cu o placă din aur masiv sau platină. Ca un bonus pe partea de personalizare, poți opta ca respectiva carcasă să includă un desen cu un leu sau un dragon. Vestea cea mai bună este că tranziția la o placă de metal nu-ți va influența abilitatea de încărcare wireless a gadgetului. Nu putea lipsi posibilitatea achiziției unui Galaxy S9 cu carcasă din piele de crocodil.

Prețul de pornire pentru noile variante de Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus începe de la 2600 de euro, dar ajunge cu ușurință până la 4300 de euro. Poți opta pentru variante cu 64 sau 128GB de memorie internă, cu suport pentru un singur SIM sau două cartele simultan. Per total, vor exista 99 astfel de aparate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: