Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care descarcă mai repede de pe net

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care descarcă mai repede de pe net

Samsung Galaxy S9 și iPhone X sunt ambele telefoane de top, însă e firesc ca unul dintre ele să obțină viteze mai bune la descărcare de pe internet.

Ambele smartphone-uri din titlul telefonului sunt cele mai bune smartphone-uri pe care le oferă, în prezent, Samsung și Apple. Sunt flagship-uri în adevăratul sens al cuvântului, iar fiecare dintre ele vine cu multe bune și cu puține rele. De toate, însă, trebuie să ții cont când vine vorba de alegerea unui telefon de care să te bucuri următorii ani.

Când te orientezi spre un anumit telefon, însă, ar fi indicat să verifici și vitezele de download pe care acesta poate să le obțină, asta dacă nu vrei să îmbătrânești în timpul în care aștepți să descarci un fișier ceva mai mare sau să faci streaming de calitate ridicată pe vreo platformă anume. Firește, între cele două telefoane, avem un câștigător, care are un avans destul de mare.

Conform celor de la Ookla, compania din spatele speedtest.net, Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt, de departe, lideri în ceea ce privește vitezele de download de pe internet. Conform rezultatelor, acestea obțin rezultate cu până la 42% mai bune decât alte telefoane.

Vitezele mai mari de download se datorează îndeosebi modemului CAT 18 LTE, aflat la interiorul telefoanelor, capabil să livreze viteze de descărcare de până la 1,2 Gbps.

Studiul sugerează că Galaxy S9 și S9 Plus oferă viteze cu până la 37% mai mari decât ale iPhone X, cu până la 17% mai mari decât ale Google Pixel 2 și cu 38% mai mari decât ale Galaxy S7.

Firește, vitezele de download pe care le poți obține cu fiecare dintre telefoane sunt influențate, în mare măsură, și de rețelele de internet la care ești conectat.

Citește și: