Samsung Galaxy S9: ce baterie va avea noul telefon

Samsung Galaxy S9: ce baterie va avea noul telefon

Samsung Galaxy S9 are toate șansele să fie cel mai bun telefon de la MWC 2018. Asta și pentru că toți ceilalți producători renunță să se mai laude cu ceva la evenimentul din Barcelona. 

Samsung Galaxy S9 va avea un design similar modelelor din 2017. Oficial, va fi prezentat pe 25 februarie și în magazine ar ajunge pe 8 martie, în Coreea de Sud și alte câteva piețe. În alte regiuni ar putea ajunge pe 16 martie. Oricum, deși data disponibilității poate varia, e cert că va fi prezentat la MWC 2018. Una dintre marile noutăți ar fi un sistem de scanare facială, de tipul Face ID de pe iPhone X, care va folosi și scanarea irisului.

Ultimele noutăți despre Samsung Galaxy S9 vine din poze cu bateria, cu camera foto și cu scannerul de amprente. Acesta din urmă rămâne în zona camerei, dar de data aceasta sub. Cât despre cameră, ar trebui ca pe Samsung Galaxy S9 să fie o unitate foarte bună, în special cu accent pe filmare. Bateria va fi de 3.000 mAh, pentru modelul clasic, și de 3.500 mAh pentru Samsung Galaxy S9 Plus. Nu-i nimic notabil schimbat aici și se prea poate ca nici autonomia să nu fie mult îmbunătățită.

[readmore]

Seria de fotografii cu camera foto și scannerul de amprente ne arată că cel puțin acesta din urmă a fost modificat. E mai pătrățos, poate și în încercarea Samsung ca pe Galaxy S9 să nu mai atingi din greșeală camera foto de fiecare dată când vrei să-ți scanezi amprenta. Camera de pe Samsung Galaxy S9 ar trebui să rămână la 12MP, cu capacitate de filmare full HD la 480 cadre pe secundă.

După cum vezi în poza care deschide acest articol, materialele de promovare pentru Samsung Galaxy S9 sunt axate, în special, pe cât de bun e telefonul pentru fotografie, în diverse situații. Altfel, ca specificații tehnice, te poți aștepta la un telefon rezistent la apă și praf, un design lucios, ceva metal, multă sticlă, încărcare wireless și, în sfârșit, Android Oreo.

Citește și: