Samsung Galaxy S10 ar putea debuta cu trei camere foto principale

Samsung Galaxy S10 ar putea debuta cu trei camere foto principale
19:00 04.06.2018

Samsung Galaxy S10 ar putea avea un sistem îmbunătățit de camere foto principale și ai putea să te bazezi pe trei senzori, în loc de doi.

Atunci când Samsung Galaxy S9 a fost lansat, compania susținea că nu mai are obsesia de a aduce ”în premieră” diverse tehnologii pe piață. Probabil de aceea nu avem nici camere foto triple și nici un senzor de amprentă pe ecran în cazul Samsung, deși alți producători stăpânesc tehnologiile.

Compania sud-coreeană preferă să își perfecționeze tehnologiile decât să se grăbească. Astfel, deși Note 9 nu va avea așa ceva, Samsung Galaxy S10 va oferi un sistem de camere foto triple pe partea din spate.

Huawei a reușit să atragă atenția asupra sa cu un asemenea aranjament de camere foto, compus dintr-un senzor principal de 40 de megapixeli, un senzor secundar de 8 megapixeli și un al treilea, monocrom, de 20 de megapixeli.

Kim Dong-won, analist la KB Securities, a făcut o predicție în ceea ce privește Samsung Galaxy S10 și e de părere că acesta va aduce primul sistem de camere foto triple în portofoliul sud-coreenilor. Smartphone-ul ar trebui să aibă și un senzor 3D, având în vedere că S10 ar trebui să rupă gura târgului, datorită statutului special de ediție aniversară.

Dong-won nu are și informații despre ce fel de camere vor fi instalate în acest aranjament, dar ne putem aștepta la o configurație de top. Camera foto a devenit elementul central în opțiunile pe care le caută consumatorii când își aleg un telefon, așa că e destul de evidentă mișcarea Samsung. Firește, dacă nu apare pe S10 acest sistem, producătorul va rămâne mult în urmă; Apple ar putea aduce pe piață un iPhone cu trei camere chiar în această toamnă.