Samsung Galaxy S10 ar putea face tranziția către un nou nume

Samsung Galaxy S10 ar putea face tranziția către un nou nume
Sursa foto: Răzvan Băltărețu/ Playtech

Chiar dacă S9 e oficial de mai puțin de două zile, avem deja ce vorbi și despre Samsung Galaxy S10, viitorul flagship din serie.

Având în vedere că ne apropiem de un număr important pentru seria Galaxy, am putea asista și la o schimbare de numerotare în ceea ce privește viitoarele flagship-uri ale companiei. Avem parte de Galaxy S9 acum, așa că cel mai simplu ar fi ca viitorul smartphone să fie Galaxy S10. Totuși, s-ar putea ca lucrurile să nu fie atât de liniare.

Președintele diviziei de telefoane mobile de la Samsung, DJ Koh, a discutat cu presa după evenimentul de lansare al lui Galaxy S9. Aici, acesta a menționat că există posibilitatea ca Samsung să renunțe la schema actuală de nume pentru smartphone-uri, astfel că am putea să nu vorbim despre un Samsung Galaxy S10.

Nu e prima oară când se aud astfel de zvonuri, dar până acum, Samsung nu a făcut comentarii cu privire la subiect. Este prima mențiune, chiar dacă destul de vagă, care ne trimite cu gândul la faptul că Samsung explorează și alte opțiuni pentru a face tranziția de la Galaxy S către altceva.

Atunci când a fost întrebat dacă există planuri pentru a schimba numele seriei Galaxy S, DJ Koh a spus că, deși Samsung va păstra brandul Galaxy, ”am putea renunța fie la litera S, fie la sistemul de numerotare”.

Au mai apărut zvonuri în ultima vreme legate de schimbarea numelui seriei, mai ales că tot vorbim despre un viitor Samsung Galaxy X. În următoarele luni vom afla din ce în ce mai multe despre noile telefoane, așa că la un moment dat vom afla și care este numele viitorului flagship sud-coreean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: