Samsung Galaxy S10: care sunt primele specificații ale telefonului

Samsung Galaxy S10: care sunt primele specificații ale telefonului

Chiar dacă nici măcar specificațiile lui S9 nu sunt confirmate încă, avem deja câteva informații cu privire la Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S9 urmează să fie dezvăluit în ceva mai mult de două săptămâni și aproape toate detaliile cu privire la telefon au fost confirmate. Mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct, dar în mare, știm deja cam la ce telefon trebuie să ne așteptăm. Interesant e că nici n-a apărut noul flagship al companiei, că pe internet deja circulă informații despre telefonul de anul viitor.

E greu de zis dacă noul telefon e deja în faza de cercetare și dezvoltare, sau dacă acest proces va începe abia după ce actualul telefon va fi dezvăluit. Cert e că avem deja câteva informații cu privire la viitorul Samsung Galaxy S10. Noutățile vin de pe rețeaua socială chineză Weibo și nu se referă la elemente specifice, cum ar fi cantitatea de RAM, ci la puncte de reper care te ajută să-ți faci o idee despre progresul tehnologiei.

Spre exemplu, chipsetul folosit în Samsung Galaxy S10 va beneficia de funcții de inteligență artificială și va fi compus dintr-un procesor, o placă video și o unitate de procesare neurală. De asemenea, telefonul va fi dotat și cu un cip 5G, astfel că smartphone-ul va fi compatibil cu rețelele viitorului.

Stocarea va beneficia de standardul UFS 3.0, iar memoria RAM a telefonului va fi de tip LPDDR5. Tot la interior vei putea găsi o baterie în formă de L. Asta se datorează plăcilor de bază miniaturizate de către Samsung, care oferă mai mult spațiu pentru un acumulator de capacitate sporită.

Ecranul ar trebui să fie un Super AMOLED de a noua generație, iar raportul ecran-corp ar trebui să fie de peste 93%. Asta ne duce cu gândul la o eliminare aproape completă a marginilor, net superioară față de ce oferă S8 și de ce va oferi, cel mai probabil, S9. Îmbunătățiri vor fi și la nivelul camerei, unde ar trebui să beneficiezi de o unitate de procesare 3D cu inteligență artificială.

Avem deja câteva linii trasate pentru schița viitorului Galaxy S10, indiferent dacă acesta se va numi așa sau nu. Rămâne de văzut câte dintre acestea se vor concretiza și mai important, câte vor fi îmbunătățite.