22 dec. 2018 | 17:39

Samsung Galaxy S10: producția telefonului a început

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10: producția telefonului a început

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar cele mai noi zvonuri sugerează că producția noului telefon deja a început.

Conform unor surse apropiate de lanțul de furnizori ai Samsung, producția noului telefon, Galaxy S10, ar fi început deja. Cel mai probabil, telefonul va debuta la finalul lunii februarie, la MWC 2019. Astfel, având în vedere că mai sunt două luni până la lansarea dispozitivului, șansele ca acesta să fi ajuns pe linia de asamblare sunt destul de mari.

Samsung Galaxy S10, versiunea clasică, ar avea ecran de 6,1 inci, rezoluție 2K+ și tehnologie AMOLED. Camera de selfie va fi integrată în ecran, iar senzorii vor fi mutați pe marginea superioară. Astfel, ai un ecran imens la dispoziție.

Samsung Galaxy S10 Plus ar fi un model cu ecran de 6,4 inci, 2K+ și AMOLED, iar diferența pe față ar fi că ar avea două camere foto. Poate nu-i cea mai inspirată alegere și poate că versiunea finală nu va fi chiar așa, dar dacă Samsung va folosi acest design, atunci colțul din stânga sau dreapta va fi ocupată destul de mult de camere.

Cei de la The Wall Street Journal au declarat în trecut că ar exista o versiune de Samsung Galaxy S10 cu conectivitate 5G, iar acest telefon va avea un ecran de 6,7 inci, șase camere și, evident, va fi cel mai scump.

Telefonul va avea și senzor de amprentă integrat în ecran. La interior, smartphone-ul va beneficia de procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820. Pe piața din România, telefonul va fi echipat cu procesorul Exynos, de producție proprie a sud-coreenilor.