Culorile lui Samsung Galaxy S10 te vor trimite la favoritele din trecut

Culorile lui Samsung Galaxy S10 te vor trimite la favoritele din trecut

Samsung Galaxy S10 e un telefon important pentru sud-coreeni, iar ediția aniversară a seriei va fi marcată, fără doar și poate, de un smartphone pe cinste, care va veni și în culori folosite în trecut.

Samsung a scăpat de stresul lansării lui Note 9, astfel că de acum încolo își pot dedica toate resursele către telefonul aniversar Galaxy S10. Pe măsură ce ne apropiem de lansarea de la începutul lui 2019, vom vedea din ce în ce mai multe știri despre telefon, iar noile vești despre acesta se referă la variantele de culoare în care va fi disponibil smartphone-ul.

Ice Universe, care postează destul de multe ponturi cu privire la lansările celor de la Samsung, a menționat pe Twitter care ar urma să fie unele dintre culorile în care va fi disponibil Samsung Galaxy S10. Astfel, îți vei putea cumpăra un telefon negru, alb, verde, argintiu și roz.

Samsung ar putea să nu ofere noile variante de mov, albastru sau cupru, pe care le oferă cu Note 9. Verdele, care poate îți pare o culoare ciudată, e una dintre preferatele trecutului: a fost folosită pentru Galaxy S6 Edge. Argintiul și rozul te trimit la duoul Galaxy S8, lansat acum un an și jumătate.

Culorile în care e disponibil un nou telefon sunt cam printre ultimele lucruri pe care le aflăm înainte de lansare, ”pe surse”, așa că e destul de prematur să vorbim despre asta. Totuși, având în vedere că vorbim despre o ediție aniversară, nu trebuie să privim cu pur scepticism situația, deoarece Samsung ar putea avea deja în gând anumite nuanțe, cum ar fi verdele de S6 Edge. Evident, în următoarele luni vom afla din ce în ce mai multe, poate chiar și despre variantele de culoare.

Citește și: