Samsung Galaxy S10: camera triplă ar putea fi cea mai bună de pe piață

Samsung Galaxy S10: camera triplă ar putea fi cea mai bună de pe piață

Samsung Galaxy S10 ar trebui să aibă un aranjament de camere foto triple, iar specificațiile acestora ar urma să fie impresionante.

Cei de la Huawei au venit cu un sistem de camere foto triplu și au reușit să le ia fața celor de la Samsung în performanțele DxOMark. S-ar putea ca sud-coreenii să revină pe prima poziție, însă, dacă specificațiile camerei triple sunt cele vehiculate pe internet.

Presa sud-coreeană a publicat informații cu privire la sistemul de camere foto pe care îl va avea Samsung Galaxy S10. Dacă aceste zvonuri se adeveresc, atunci știm cine va avea întâietate în topul DxOMark: camera principală va fi wide-angle, cu senzor de 12 megapixeli, iar alături va avea o cameră foto super wide-angle, cu 16 megapixeli. A treia cameră din sistem este una telefoto, de 13 megapixeli, iar asta ar trebui să ofere un zoom optic de cel puțin 3x.

Cu toate acestea, presa sud-coreeană plusează și susține că și mid-range-urile de top din seria A ar urma să aibă astfel de camere. Intrigant e că acestea sunt telefoanele care apar de obicei înaintea lui S10, deși ar fi improbabil ca primul sistem de trei camere foto de la Samsung să vină pe un mid-range.

Oricum ar fi, compania ar vrea să se angreneze într-o luptă a megapixelilor pentru telefoanele din seria A. Sursele vorbesc despre un senzor principal de 32 de megapixeli, la care se adaugă unul de 8 MP și un al treilea de 5 MP.

Samsung Galaxy S10 și S10 Plus ar urma să aibă camere foto triple, în timp ce S10 Lite, care nu va avea nici ecran curbat, își va face treaba cu ”doar” două camere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: