26 oct. 2018 | 08:56

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil în culori inedite

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10 va fi disponibil în culori inedite

Samsung Galaxy S10 se îndreaptă către lansare, iar acum avem ocazia să aflăm și în ce culori va fi disponibil telefonul.

Producătorii de flagshipuri au tendința de a aduce uneori culori intrigante pentru telefoanele pe care le produc, chiar dacă de obicei păstrează o linie clasică. Anul acesta, de exemplu, avem exemplul Lilac Purple de la Samsung, dar producătorul pregătește ceva mai interesant pentru Galaxy S10.

Ediția aniversară a telefonului din seria Galaxy S ar putea fi lansată într-un număr record de nuanțe. Astfel, zvonurile vorbesc acum despre nu mai puțin de nouă nuanțe pentru carcasa dispozitivului. Desigur, aici nu luăm în calcul eventualele variante care ar putea apărea ulterior și care ar fi lansate în ediții limitate, sau pentru piețe specifice. Cel mai recent exemplu vine tot de la Galaxy S9, în varianta Burgundy Red.

Culorile deja confirmate pentru telefon ar fi atât unele clasice, cât și adiții destul de intrigante pentru serie. Vei putea cumpăra telefonul în variante de negru și gri, dar vei putea opta și pentru albastru, verde, galben sau roșu.

Se vehicula acum ceva vreme că S10 ar putea fi livrat în variante de culoare folosite și în trecut de Samsung, pe modele deja clasice. Verdele, de exemplu, ar fi preluat de la Galaxy S6 Edge. Tot atunci se zvonea că smartphone-ul va fi vândut și în variante de argintiu și roz, care te trimit la S8.

O altă surpriză e că eventualul model Samsung Galaxy S10 în variantă 5G va avea 12 GB de memorie RAM. Până acum, „standardul” a fost de 8 GB. Totuși, viitorul Samsung ar avea dublu față de modelele din 2018. Și, deocamdată, discutăm despre telefoane cu 10 GB venite în special din China.