Samsung Galaxy S10: o nouă confirmare că există trei modele

Samsung Galaxy S10: o nouă confirmare că există trei modele

Samsung Galaxy S10 se îndreaptă către lansarea de la începutul lui 2019, iar acum mai primim o confirmare că există trei modele ale telefonului.

Samsung Galaxy S10 e un smartphone extrem de anticipat, având în vedere că este o ediție aniversară. Telefonul ar putea fi dezvăluit la MWC 2019, dar totodată există și șansa unei apariții timpurii, la CES, sau în cadrul unui eveniment separat făcut de către Samsung.

Oricând ar avea loc lansarea, însă, e bine să știm (încă o dată) că există trei variante ale telefonul din care îți vei putea alege una. Aveam deja confirmări cu privire la acest aspect, iar acum mai primim încă una de la o agenție chineză care se ocupă cu certificări pentru dispozitive care au acces la internet.

Astfel, agenția ar fi inspectat trei telefoane noi de la ”Samsung Electronics Huizhou”, iar modelele ar fi SM-G9700, Sm-G9730 și SM-G9750. În informațiile despre telefoane nu apar și detalii despre vreo bandă de tipul 5G, așa că momentan e prematur să discutăm despre o a patra variantă de telefon cu astfel de conectivitate.

Totuși, dacă apare și acest telefon, în viitor, e puțin probabil ca acesta să aibă un număr de model diferit. Va fi, cel mai probabil, exclusiv pentru Coreea de Sud și SUA, două țări unde Samsung se implică activ în implementarea tehnologiilor 5G.

Zvonurile din prezent susțin că cel mai mare Samsung Galaxy S10 ar avea un ecran cu diagonala de 6,44 inci. Un benchmark apărut recent sugerează că raportul de aspect s-ar schimba, către 19:9. Celelalte două telefoane ar trebui să aibă ecrane de 5,8 inci.

În funcție de varianta de telefon pe care o alegi, vei avea posibilitatea să folosești o cameră principală simplă, una dublă sau chiar una triplă.

Citește și: