Samsung Galaxy S10: ce numere de model vor avea telefoanele

Samsung Galaxy S10: ce numere de model vor avea telefoanele
10:50 22.09.2018

Samsung Galaxy S10 este deja în pregătire, chiar dacă mai avem vreo patru luni până să vedem telefonul.

În ultimele luni, am avut parte de o creștere a numărului de materiale legate de Samsung Galaxy S10, exact așa cum te-ai aștepta. Din ce în ce mai multe știri apar, pe măsură ce telefonul părăsește planșeta de proiectare și se apropie de realitate.

Știm de ceva vreme că noul telefon va fi disponibil în trei variante diferite. Evident, fiecare dintre ele are un număr de model diferit, iar acum știm care vor fi aceste coduri. Două dintre telefoane urmează tiparul clasic și au numerele de model SM-G970F și SM-G975F, în vreme ce al treilea telefon este SM-G973F.

Samsung deja testează toate cele trei smartphone-uri, cu firmware-ul XXU0ARI8. Galaxy S10 va fi livrat cu Android 9 Pie, așa cum te-ai aștepta. Recent, un firmware de Android 9 a fost instalat pe un Galaxy S9 Plus, iar cei de la XDA-Developers au descoperit că în teste ar fi și o variantă 5G a modelului de top dintre cele trei de Galaxy S10.

E puțin probabil ca această versiune să aibă un număr de model diferit și va fi, cel mai probabil, exclusivă pentru Coreea de Sud și SUA, două țări unde Samsung se implică activ în implementarea tehnologiilor 5G.

Zvonurile din prezent susțin că cel mai mare Samsung Galaxy S10 ar avea un ecran cu diagonala de 6,44 inci. Un benchmark apărut recent sugerează că raportul de aspect s-ar schimba, către 19:9. Celelalte două telefoane ar trebui să aibă ecrane de 5,8 inci.

În funcție de varianta de telefon pe care o alegi, vei avea posibilitatea să folosești o cameră principală simplă, una dublă sau chiar una triplă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: