Galaxy S10 nu va fi primul Samsung cu conexiune 5G

Galaxy S10 nu va fi primul Samsung cu conexiune 5G

Samsung Galaxy S10, care ar trebui să fie lansat undeva în ianuarie sau februarie 2019, nu va fi primul telefon al companiei care va avea conexiune 5G.

Samsung Galaxy S9 n-a reușit chiar să rupă gura târgului, așa cum probabil că sperau sud-coreenii. Vânzările au fost sub așteptări, iar asta a dus la apariția timpurie pe piață a lui Note 9, pentru a mai recupera din pierderi. Și Samsung Galaxy S10 ar trebui să apară ceva mai devreme, poate chiar în ianuarie. Oricând ar avea loc lansarea, însă, e destul de clar că noul flagship nu va fi primul cu conectivitate 5G lansat de companie.

Din păcate, funcția 5G nu va debuta pe telefon, dar această idee nu e foarte lămuritoare de una singură. Însuși DJ Koh, directorul diviziei Samsung Mobile, a făcut această afirmație. În cadrul unei conferințe de presă după lansarea lui Note 9, Koh a ținut să clarifice faptul că Galaxy S10 nu va fi primul Samsung cu conectivitate 5G.

Totuși, DJ Koh lasă destul de mult loc de interpretări, deoarece există două scenarii posibile. În primul caz, vorbim despre un alt telefon care va avea 5G și care va fi lansat înaintea lui S10, astfel că flagship-ul ar putea avea și el astfel de conexiune. În al doilea scenariu, e vorba de apariția unui telefon cu 5G după lansarea lui S10, iar în acest caz știm sigur că flagship-ul nu va aduce conectivitatea mult-așteptată.

Totuși, e posibil ca prima variantă să fie mai plauzibilă: operatorii din Coreea de Sud vor să lanseze rețele 5G încă din martie 2019, iar Samsung cu siguranță va vrea să fie între primii care lansează un astfel de smartphone, cel puțin pentru piața locală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena.com