Samsung Galaxy S10 cu 5G va avea o caracteristică extraordinară

Samsung Galaxy S10 cu 5G va avea o caracteristică extraordinară
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 devine cel mai așteptat telefon al sud-coreenilor. Conform celor mai noi informații, o dotare va fi extremă. 5G ar putea fi o explicație.

Pe rețeaua socială Weibo din China a apărut o listă cu specificații pentru Samsung Galaxy S10. Conform acestei fișe tehnice, ar fi patru modele: Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S10 X și S10 X 5G. Desigur, nu e clar dacă toate aceste nume vor fi valabile, dar până acum am aflat că vor fi mai multe modele.

Marea surpriză e că modelul Samsung Galaxy S10 X 5G va avea 12 GB de memorie RAM. Până acum, „standardul” a fost de 8 GB. Totuși, viitorul Samsung ar avea dublu față de modelele din 2018. Și, deocamdată, discutăm despre telefoane cu 10 GB venite în special din China.

Samsung Galaxy S10 12 GB 5G

Dacă ți se pare prea mult ca Samsung Galaxy S10 să aibă 12 GB de memorie RAM, da, e mult, dar ar putea fi câteva explicații. În primul rând, e un model 5G, o premieră pentru companie și printre primele modele pentru piață. Apoi, se poate ca sud-coreenii să ducă mai departe ideea de a-l face computer prin DeX. Oricum, ar fi o surpriză imensă.

Ce mai știm e că Samsung Galaxy S10 ar trebui să debuteze cândva între ianuarie și martie 2019. Telefonul ar putea fi lansat la MWC, la final de februarie, dar ar putea fi dezvăluit chiar mai devreme, la CES – tocmai pentru 5G.

Până la eveniment, Samsung a confirmat în cadrul summitului Qualcomm 4G/5G, din Hong Kong, că vom beneficia de telefoane cu stocarea de tip UFS 3.0 în prima parte a lui 2019. Galaxy S10 nu a fost menționat explicit, dar e foarte probabil ca acesta să fie primul smartphone care va beneficia de noile memorii.

Zvonul se bazează pe faptul că memoriile UFS 3.0 sunt de 128, 256 și 512 GB, în timp ce varianta de bază a lui S10 ar urma să vină și cu 64 GB de stocare.

 

Sursa: PhoneArena