Cum ar putea justifica Samsung prețul ”premium” al lui Note 9

Cum ar putea justifica Samsung prețul ”premium” al lui Note 9

Samsung Galaxy Note 9 are un preț destul de mare, pe măsura telefonului în sine, iar sud-coreenii ar putea justifica într-un nou mod banii pe care îi vei da pe smartphone.

Samsung Galaxy Note 9 va avea un preț destul de piperat, dar nu e ca și cum nu te-ai fi așteptat la asta. Pentru un telefon premium, nu mai e o mare surpriză un preț asociat de 1.000 de dolari, iar aici a ajuns și flagship-ul pe care îl vom vedea peste două zile. Devine din ce în ce mai greu să justifici o asemenea cheltuială pentru un device.

samsung galaxy note 9 value pack

Într-adevăr, telefonul vine cu câteva îmbunătățiri față de modelul de anul trecut. Ai acces exclusiv pentru o perioadă la Fortnite: dacă te interesează jocul, ai șanse să primești echivalentul a 100 – 150 de dolari în V-Bucks, pentru a cumpăra diverse obiecte din joc. Dincolo de asta, ai un S-Pen mai inteligent, un asistent Bixby mai inteligent (dar probabil la fel de inutil) și până la 1 TB de stocare cumulată (memorie internă alături de un card microSD).

samsung galaxy note 9 value pack 2

Samsung ar avea însă și un Value Pack pregătit pentru telefon. Astfel, pentru varianta de 128 GB a telefonului și probabil și pentru cea de 512 GB, vei primi o pereche de căști AKG over-ear, spre deosebire de cele clasice pe care le știi deja de la S8 încoace. Alături de căști, în pachet ai parte și de o carcasă pentru telefon, un încărcător pentru mașină, un cablu în plus și un alt obiect, pe care apare logoul 3M.

Nu se știe de unde provin aceste imagini, dar au fost postate pe o pagină denumită Leaks Vietman. Nu știm dacă pachetul va fi oferit doar pe piețe restrânse sau pe plan mondial, dar asta vom afla foarte curând.

Citește și:
Sursa: bgr.com