Samsung Galaxy Note 9 cu un kilogram de aur e un telefon absurd

Samsung Galaxy Note 9 cu un kilogram de aur e un telefon absurd

Au trecut doar câteva zile de la lansarea Galaxy Note 9, iar companiile specializate pe partea de „bling-bling” au anunțat deja versiunile speciale ale aparatului, cu finisaje ostentative și prețuri de neimaginat.

Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai scumpe telefoane lansate în ultimul an, fără să aibă o carcasă din piele de crocodil sau una poletiă cu aur. Prețul lui de achiziție începe de la 1000 de euro. La această valoare, te vei bucura de modelul de 128GB.

În funcție de preferință, vei putea opta pentru unul din patru finisaje destul de pretențioase pentru partea din spate a gadgetului. Pentru un grad sporit de anduranță, sticla de pe spate este protejată cu un strat de Gorilla Glass 5.

Dacă acea iterație de Galaxy Note 9 ți se pare o „ieftinătură”, există în orice moment posibilitatea să te orientezi către versiunea de Note 9 a rușilor de la Caviar. Compania cu pricina are o lungă istorie când vine vorba de lansarea unor versiuni mult mai scumpe a telefoanelor de top ale momentului.

Cu toate acestea, modelul de Note 9 anunțat de curând s-ar putea să fie cel mai exagerat.

După cum se poate vedea în imaginile alăturate, rușii vor să te convingă de faptul că este aproape normal să cari după tine un telefon a cărui carcasă este formată dintr-un kilogram de aur pur. La acea greutate se adaugă cele câteva sute de grame ale telefonului efectiv.

Galaxy Note 9 gold caviar

Modelul ilustrat în aceste imagini este intitulat Samsung Galaxy Note 9 Fine Gold Edition. Nu vine cu absolut nimic în plus la interior comparativ cu versiunea obișnuită a noului Note, dar cantitatea inimaginabilă de aur duce valoarea de achiziție până la 50.000 de euro. Poți să sari la 51.000 de euro, dacă te încântă modelul cu 512 GB de memorie internă.

Pentru muritorii mai puțin pretențioși, cu prețuri începând de la 3.000 de euro, Caviar mai include în portofoliu versiuni de Galaxy Note 9 placate cu aur, acoperite cu piele de aligator sau cu un strat de onyx compozit. Logoul Federației Ruse pe spate reprezintă de asemenea o opțiune menită să transmită un mesaj legate de afinitățile tale culturale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: