Samsung Galaxy Note 8 ajunge în rând cu lumea: primește Android Oreo

Samsung Galaxy Note 8 ajunge în rând cu lumea: primește Android Oreo

După ce Galaxy S8 a trecut prin furcile caudine ale update-ului către Oreo, este și rândul lui Samsung Galaxy Note 8 să primească noua versiune.

Așteptarea pentru noua versiune de Android e întotdeauna mai lungă decât ar trebui dacă ai un Samsung, iar dacă nu ai un flagship poți chiar să-ți iei gândul de la o versiune îmbunătățită a sistemului de operare. Pentru Samsung Galaxy S8 a fost nevoie de aproape un an ca să primească Android Oreo și momentul nu a fost lipsit de incidente. Actualizarea a luat o pauză, ca apoi să fie repornită.

Acum e rândul lui Samsung Galaxy Note 8 să se bucure de noul update al sistemului de operare și sperăm că, de data asta, lucrurile merg bine și Android Oreo ajunge rapid pe toate telefoanele compatibile. Cei de la Sam Mobile au remarcat că varianta 8 a sistemului Android a început să fie distribuită pe telefoanele din Franța și este deja confirmat faptul că aceasta nu e o versiune de test, cum s-a mai întâmplat cu alte variante lansate în SUA în ultimele luni.

Noua versiune a sistemului de operare vine odată cu lansarea noii generații de flagshipuri ale companiei, Galaxy S9, însă acest trend nu este chiar lucrul pe care să-l apreciezi la Samsung.

Versiunea de firmware de Oreo pentru Samsung Galaxy Note 8 este N950FXXU3CRC1 și pare să includă și patch-urile de securitate pentru martie 2018. Cei care au norocul să se afle în Franța și să aibă un Galaxy Note 8 care nu e blocat în vreo rețea, ar trebui să vadă deja update-ul. Iar, pentru restul muritorilor de rând, acesta ar trebui să urmeze în câteva zile sau, în cel mai rău caz, în câteva săptămâni.

Citește și: