15 oct. 2018 | 19:25

Samsung Note 10 o să aibă ecranul care să mulțumească pe toată lumea

ACTUALITATE
Samsung Note 10 o să aibă ecranul care să mulțumească pe toată lumea

Samsung Galaxy Note 10 nu este mai departe de planșeta de desen în prezent, dar pare că zvonurile vorbesc deja despre dimensiunile ecranului.

Samsung Galaxy Note 10 va fi, cel mai probabil, lansat undeva în luna august a anului viitor, dar asta nu ne împiedică să vorbim deja despre smartphone. N-a trecut încă de stadiul de design, fără doar și poate, având în vedere cât mai avem până la lansare, dar lumea deja începe să afle detalii despre acesta.

Noile Galaxy S10 ar trebui să ofere ecrane mai mari: unul dintre modele ar urma să aibă diagonala display-ului de 6,44 inci, ceva mai mare decât actualul Note 9. Având în vedere dimensiunea modelului S10 de top, și Note 10 trebuie să continue această creștere.

Cel mai nou zvon vorbește despre faptul că Samsung Display a fost comisionată să producă ecrane de 6,66 inci pentru viitorul Galaxy Note 10. Evident, e destul de devreme să vorbim despre această informație, care ar putea foarte bine să nu se confirme. E suficient timp pentru schimbări, iar Note 10 ar putea avea un ecran cu alte specificații. Totuși, un astfel de salt nu trebuie să fie ignorat, deoarece Samsung nu are foarte multe alternative.

Informațiile apărute în trecut în presa sud-coreeană sugerează că procesul de cercetare și dezvoltare pentru noul telefon a început deja. Astfel, vorbim despre un telefon cu numele de cod ”Da Vinci”. Fiecare smartphone primește un astfel de nume intern, însă de obicei, acestea nu spun prea multe despre telefoane.

Sud-coreenii, însă, speculează că numele, inspirat de una dintre personalitățile de geniu ale lumii, ar putea face o trimitere către S-Pen. Acesta ar putea fi îmbunătățit semnificativ odată cu ajungerea la numărul 10. Actualul stylus are, spre deosebire de generațiile trecute, conectivitate Bluetooth, care îți permite să controlezi telefonul în câteva situații.