Samsung Galaxy Note 10: ce nume de cod are viitorul telefon

Samsung Galaxy Note 10: ce nume de cod are viitorul telefon

Abia ce a apărut noul Note 9, că deja apare și prima știre despre Samsung Galaxy Note 10. Pentru început, e vorba de numele de cod pe care îl are telefonul.

Știrile despre telefoane viitoare apar din ce în ce mai repede raportat la lansarea flagship-urilor curente. Abia ce a trecut o lună de la lansarea lui Note 9, că avem parte de prima știre cu Samsung Galaxy Note 10. Mai e mult până departe, aproximativ 11 luni până la dezvăluirea noului telefon, așa că orice am putea discuta acum despre telefon se rezumă la speculații. Sau poate cel puțin o mare parte dintre acestea sunt speculații.

Informațiile vin din presa sud-coreeană și sugerează că procesul de cercetare și dezvoltare pentru noul telefon a început deja. Astfel, vorbim despre un telefon cu numele de cod ”Da Vinci”. Fiecare smartphone primește un astfel de nume intern, însă de obicei, acestea nu spun prea multe despre telefoane.

Sud-coreenii, însă, speculează că numele, inspirat de una dintre personalitățile de geniu ale lumii, ar putea face o trimitere către S-Pen. Acesta ar putea fi îmbunătățit semnificativ odată cu ajungerea la numărul 10. Actualul stylus are, spre deosebire de generațiile trecute, conectivitate Bluetooth, care îți permite să controlezi telefonul în câteva situații.

Firește, numele de cod folosite de Samsung nu prea fac astfel de trimiteri. S7 a fost Project Lucky, în timp ce Project Dream a fost Galaxy S8.

În ceea ce privește designul, o sursă anonimă susține că a observat câteva mostre de design al unor componente, iar acestea sugerează că Samsung Galaxy Note 10 va avea, nesurprinzător, tot un ecran Infinity. Asta înseamnă că Note 10 nu va face parte din experimentul unui telefon pliabil.

Până la vremea noului telefon mai avem destul, însă, iar dacă am început de acum cu primele zvonuri, ne putem aștepta la o mulțime de știri de acest fel despre Note 10

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: