Samsung va lansa un nou telefon Galaxy „de patru ori mai distractiv”

Samsung va lansa un nou telefon Galaxy „de patru ori mai distractiv”

Samsung se pregătește să lanseze un nou telefon Galaxy, iar dacă titlul știrii îți sună ciudat, e din cauza mesajului pe care îl are compania.

Samsung încă nu a terminat cu lansările de telefoane pentru anul acesta, asta dacă aveai impresia că Note 9 a fost ultimul hit al companiei pentru 2018. Mai avem de descoperit telefonul pliabil, care are șanse foarte mari să fie dezvăluit anul acesta, dar și un nou smartphone misterios.

Compania are ceva de anunțat în viitorul apropiat, așa că a lansat un teaser care vine cu mesajul „4x fun”, sau într-o traducere liberă, „de patru ori mai multă distracție”. Despre ce e vorba, însă, habar nu avem.

Evenimentul de lansare al noului Samsung Galaxy este planificat imediat după lansarea noilor Pixel 3, de către Google. Evenimentul a fost anunțat pe pagina de Twitter Samsung Malaezia, și nici acolo nu apar prea multe detalii. Astfel, nu putem decât să speculăm despre ce e vorba.

Având în vedere că vorbim despre „A Galaxy Event”, e posibil ca și aici să avem parte de un mesaj oarecum ascuns și să fie vorba despre o lansare de Samsung Galaxy A. Totuși, nici de asta nu putem fi neapărat siguri, deoarece lansarea anterioară a lui A8 (2018), a avut loc abia în decembrie.

Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că DJ Koh anunța, acum puțin timp, că Samsung nu se va mai concentra să aducă funcții noi doar pe telefoanele flagship, ci le va introduce și pe modele mid-range. Am putea vorbi chiar de un sistem cu patru camere foto principale pentru un telefon, deși nici ideea a două camere principale și două secundare nu trebuie ignorată.

Citește și: