Samsung Galaxy J7 2018 este certificat înainte de lansarea oficială

Samsung Galaxy J7 2018 este certificat înainte de lansarea oficială

Samsung face o treabă destul de proastă când vine vorba de păstrarea secretelor referitoare la viitoarele modele de telefoane. De aceea, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră publicarea detaliilor despre Samsung Galaxy J7 2018 înainte de lansarea sa oficială.

În fiecare zi, apar online noi zvonuri referitoare la dispozitive nelansate de la producători de top. Având în vedere ritmul foarte alert în care sud coreenii anunță noi mobile, după zvonuri referitoare la Galaxy A6 și A6 Plus, acum aflăm detalii despre iminentul Samsung Galaxy J7 2018. Din câte se pare, viitorul gadget a fost certificat de curând de către FCC, autoritatea americană pe la care trec toate dispozitivele electronice înainte să fie comercializate pe teritoriul SUA.

În cazul Samsung Galaxy J7 2018, telefonul a fost certificat cu numele de cod SM-J720 în câteva versiuni: M, D/DS, F, F/DS. Cel mai probabil DS face referire la variante dual SIM ale aceluiași dispozitiv. Deși documentele de certificare ale FCC ajung online în întregime, rareori te ajută să-ți formezi o imagine clară despre abilitățile unui telefon. De această dată însă, documentul include dimensiunile exacte ale terminalului. Este vorba de 153mm x 76mm pentru întregul aparat cu o diagonală de 162mm. Din întreaga suprafață, ecranul are o diagonală de 140mm sau 5,5 inci.

O altă dovadă a faptului că nu mai avem mult de așteptat până se lansează ține de certificarea viitorului dispozitiv de către Bluetooth SIG și Wi-FI Alliance. Pentru că era inevitabil să nu apară și pe Geekbench, site-ul cu statisticile benchmark-ului ne oferă câteva particularități în plus despre configurația hardware a Samsung Galaxy J7 2018. Sub numele de cod SM-J720F, telefonul pare să ruleze Android 8.0. La interior, ascunde un SoC Exynos 7885 tactat la 1,6GHz cu 3GB RAM. Procesorul grafic este un Mali-G71. Deși nu a fost dezvăluit oficial până la această oră, Exynos 7885 este același SoC pe care îl vom vedea în Galaxy A5 2018.