Samsung Galaxy J7 la Orange, eMAG și alții

Samsung Galaxy J7 la Orange, eMAG și alții

Samsung Galaxy J7 este un telefon mid-range bun pe care să îl alegi acum pe final de 2017. Am trecut prin magazine și operatori să-ți arăt ofertele.

Samsung Galaxy J7 este un telefon care își face și îți face treaba și nu distruge bugetul. Are un ecran de 5,5 inci full HD AMOLED, 3GB de memorie RAM și 16GB spațiu intern de stocare. Suportă însă card microSD și vine cu un procesor octa-core.

Mai vine cu suport dualSIM, o baterie de 3.600 mAh, iar încărcarea se face printr-un port microUSB. Este tipul acela de telefon pe care dai cam jumătate din prețul unui flagship, dar obții un raport decent între performanță și cost. Sistemul de operare e Android Nougat și cardul microSD poate fi de până la 256GB.

Samsung Galaxy J7 la eMAG și Orange

Samsung Galaxy J7 este disponibil în mai multe nuanțe de culoare și chiar resigilat. Dacă preferi ultima variantă, plătești cu până la 200 de lei mai puțin. În plus, este disponibil la preț redus într-una dintre multiplele promoții pe care le practică eMAG. Cumpără Samsung Galaxy J7 de AICI.

Samsung Galaxy J7 la Orange costă 200 de euro la un abonament Orange Me și ajunge la 315 euro, dacă îl preferi fără conectare. E disponibil în trei nuanțe de culoare, Black, Silver Blue și Gold. E încă în stoc, așa că dacă îl comanzi online de AICI ajunge în cam una până la trei zile.

Samsung Galaxy J7 nu e disponibil la Digi Mobil, Telekom sau Vodafone. Ai însă la Quickmobile mai multe variante dintre care poți alege. Prețurile sunt sub 1.500 de lei și una dintre versiuni are și spațiu de stocare de 32GB. Poți alege din oferta de AICI. Versiunea cu 32GB spațiu e din 2017, dar diferențele nu sunt atât de mari. O poți cumpăra de AICI.

Samsung Galaxy J7, cel mai bun model, a fost lansat în această vară. Vine în completarea gamei Samsung, după modele premium ca Galaxy S și modele mid-range ca Galaxy A.

Citește și: