24 sept. 2018 | 10:40

Samsung Galaxy A9 Star Pro îți promite patru camere foto principale

ACTUALITATE
Samsung Galaxy A9 Star Pro îți promite patru camere foto principale

Samsung Galaxy A9 Star Pro este un nou telefon pregătit de sud-coreeni, care aduce o nouă funcție pe smartphone-urile producătorului, fără să fie un flagship.

DJ Koh, președintele diviziei de mobile a Samsung, declara acum câteva luni că Samsung nu se va mai strădui să aducă funcții noi doar pe flagship-uri. Astfel, inovațiile tehnologice vor ajunge în premieră chiar și pe mid-range-uri.

Avem deja și o dovadă în această direcție, recent lansatul Samsung Galaxy A7 (2018). Respectivul smartphone intră în gama-mid range, dar are pe spate un sistem de camere foto triple, primul de acest fel pentru Samsung. Noul Galaxy A9 Star, însă, ar putea oferi chiar mai mult de atât.

Recent, compania publica o reclamă, în care intuia către lansarea unui telefon ”de patru ori mai distractiv”. Ar putea fi vorba despre Samsung Galaxy A9 Star, un smartphone care ar urma să aibă patru camere foto pe partea din spate. Deși A7 are un aranjament destul de bun, îi lipsește o lentilă telefoto, iar asta e ceea ce oferă A9 Star.

Camera principală ar fi una de 24 de megapixeli, iar alături de aceasta urmează, o cameră foto pentru zoom de 10 megapixeli, alta tot de zoom, de 5 MP, dar și una wide-angle, cu senzor de 8 megapixeli.

Altfel, telefonul acesta e destul de asemănător cu A7 Plus. Camera de 24 de megapixeli este aceeași, dar și procesorul Snapdragon 660 va fi același.

Între timp, însă, trebuie să luăm în calcul și faptul că vorbim despre zvonuri. Într-adevăr, trebuie să luăm în calcul teaser-ul postat de Samsung acum câteva zile, care intuiește către un asemenea telefon. Pe de altă parte, imaginea ar putea însemna cu totul altceva. Din fericire, până la eventuala lansare din octombrie nu mai e mult.