05 oct. 2018 | 08:37

Ce specificații are telefonul Samsung cu patru camere foto principale

ACTUALITATE
Ce specificații are telefonul Samsung cu patru camere foto principale

Samsung Galaxy A9 a apărut recent pe internet, cu un design cu patru camere foto, iar acum avem detalii și despre specificațiile acestuia.

Samsung a trecut peste ideea de a aduce funcții noi și de top pe flagship-uri. Filozofia a fost enunțată de DJ Koh acum câteva luni, iar compania nu a pierdut timpul pentru a face aceste schimbări. Astfel, Samsung Galaxy A9 vine cu patru camere foto principale pe spate.

Prima dintre camere are un senzor de 24 de megapixeli, diafragmă de f/1.7 și stabilizare optică a imaginii. A doua cameră oferă un senzor de profunzime pentru focalizare live, are rezoluția de 5 MP și diafragmă de f/2.2.

A treia cameră foto are un senzor de 8 megapixeli, este de tipul wide-angle, cu câmp de vizualizare de 120 de grade și diafragmă de f/2.4. În sfârșit, a patra dintre camerele foto vine cu 10 megapixeli, f/2.4 și zoom optic 2x.

Dincolo de asta, telefonul are ecran sAMOLED de 6,28 inci, cu rezoluție de 2.220 x 1.080 pixeli. Pe partea din față există și o cameră de selfie-uri, de 8 megapixeli, cu autofocalizare și f/1.7.

Smartphone-ul are senzor de amprentă pe partea din spate, sau poți alege autentificarea prin recunoaștere facială. Bateria telefonului are 3.720 mAh și este compatibilă cu Quick Charge 2.0.

Telefonul are un procesor bun din gama mid-range, Snapdragon 660, cu opt nuclee, iar alături de asta ai 6 GB de memorie RAM. Memoria internă, pe de altă parte, este de 128 GB, dar poți să adaugi și un card de memorie de 512 GB.

Telefonul va fi dezvăluit pe 11 octombrie, iar până atunci am putea avea noroc să aflăm ceva mai multe detalii despre prețul sau despre data de lansare în magazine a lui Samsung Galaxy A9.