Samsung are telefonul „fenomen”: de ce a pus patru camere pe el

Samsung are telefonul „fenomen”: de ce a pus patru camere pe el
19:33 11.10.2018

Abia cu Samsung Galaxy Note 8, sud-coreenii au trecut la camere duble. Mai nou, pregătesc un telefon cu patru camere și știm că se va numi Samsung Galaxy A9. Iată cum va funcționa ansamblul.

Două camere pe un telefon nu sunt suficiente, chiar dacă Google cu Pixel 3 demonstrează că și una singură e bună. Samsung Galaxy A9 va avea patru camere principale, iar fiecare dintre ele are un scop clar. Cele patru vor fi dispuse pe verticală cu un bliț sub ele.

Samsung pare că doar încearcă piața acum cu Galaxy A9. Va fi un telefon mid-range, caracterizat, în principal, doar de cele patru camere foto.

În ordine, de sus în jos: cameră de 8 megapixeli cu unghi ultra larg de cuprindere (120 grade) și f/2.4, cameră de 10 MP cu f/2.4 și zoom 2x, camera principală de 24 MP f/1.7 și una de profunzime de 5 MP f/2.2 cu Live Focus.

Samsung Galaxy A9 telefon patru camere

După cum se prezintă acest ansamblu, e clar că vor fi și multe artificii software, de la bokeh mai pronunțat la, eventual, combinarea mai multor imagini într-una singură.

Altfel, Samsung Galaxy A9 ar avea un ecran de 6,4 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 660, o baterie de 3.700 mAh și ar fi anunțat pe 11 octombrie.

În 2018, Huawei a pus deja trei camere pe un telefon: P20 Pro. Pe mai departe, putem spera la un Samsung Galaxy S10 cu trei camere foto și un Galaxy Note 10 cu, poate, patru camere foto care să fie mai bune decât cele de pe acest model.

Între timp, aruncă un ochi peste ce oferă Google. Pixel 3 se descurcă bine cu un singur senzor, doar că-i lipsește, în luptă cu iPhone, Huawei sau Samsung, un senzor care să îți permită un zoom optic de 2x sau mai mare. Zoom-ul digital încă este mizerabil indiferent cât s-ar lăuda Google că prin software și inteligență artificială poate livra chiar super zoom.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI