Primul Samsung Galaxy cu un sistem de camere foto triple

Primul Samsung Galaxy cu un sistem de camere foto triple

Primul Samsung Galaxy cu sistem de camere foto triple apare în curând și nu este vorba de modelul aniversar S10.

Odată cu lansarea lui Galaxy S9, aflam de la președintele diviziei de mobile, DJ Koh, că filozofia companiei în materie de cercetare și design se schimbă. Câteva luni mai târziu, președintele sublinia faptul că Samsung nu mai are de gând să se grăbească, pentru a fi prima companie care aduce o nouă funcție pe piață.

Avem deja o dovadă în acest sens. Sistemul de camere foto triple nu a debutat odată cu Galaxy Note 9 și nici Galaxy S10 nu va fi primul smartphone care va beneficia de asta. În schimb, Galaxy A7 (2018) este telefonul care va avea un astfel de sistem pe partea din spate.

S-a vorbit și despre faptul că vom vedea un telefon cu cinci camere foto de la Samsung, dar nu acesta e modelul; în imagini se vede că în partea din față este doar o cameră foto, ceea ce duce totalul la ”doar” patru.

samsung galaxy a7 2018

Specificațiile noului telefon ar trebui să fie similare cu cele ale lui Galaxy A8+ (2018); designul este asemănător, asta e clar. Ai parte de un Infinity Display, așa cum ai fost obișnuit deja încă de anul trecut.

Ce e diferit la noul telefon e că nu apare un senzor de amprentă pe partea din spate, dar nici nu este integrat în ecran. Noul Samsung Galaxy A7 (2018) va avea un senzor așezat lateral.

Specificațiile camerei încă nu au fost dezvăluite, dar vor fi cel mai important punct de vânzare pentru telefon. Încă nu se știe care va fi data de lansare a noului telefon; pe 11 octombrie, Samsung are programat un eveniment, unde ar putea fi dezvăluit Galaxy A9. Sunt șanse ca și A7 să fie pe ordinea de zi, însă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI