Samsung Galaxy A6 și A6 Plus: două clipuri online detaliază tot ce vrei să știi

Samsung Galaxy A6 și A6 Plus: două clipuri online detaliază tot ce vrei să știi

Sud coreenii de la Samsung au o vastă experiență când vine vorba de smartphone-uri pentru toate gusturile și bugetele, iar cele mai recente exemple sunt Galaxy A6 și Galaxy A6 Plus.

În urmă cu câteva zile, au început să facă înconjurul lumi câteva proiecte în CAD pentru Samsung Galaxy A6 și A6 Plus. Pornind de la acele modele 3D, niște pasionați de design au creat clipurile de mai jos. Acestea te ajută să-ți formezi o părere avizată despre designul viitoarelor terminale și au mari șanse să fie foarte apropiate de aspectul final al gadgeturilor.

Din privința poziției ocupate în portofoliul sud coreenilor, noile telefoane A6 ce urmează a fi lansate în 2018 vor fi succesoarele pentru Galaxy A5 2017. Cifra de la final nu contează însă atât de mult pe cât ai crede. Important este că, pe viitor, vei ști că dispoztivele din seria Galaxy A sunt adresate segmentului de piață mainstream.

Conform celor mai recente zvonuri publicate de cei de la GSMArena, nu este exclus ca A6 și A6 Plus să fie comercializate în anumite colțuri ale mapamondului ca fiind Galaxy J8 și Galaxy J8 Plus. Dacă se confirmă acest scenariu, gestul va spori semnificativ confuzia din jurul gamei de aparate produse de Samsung.

Vizavi de specificații, Samsung Galaxy A6 va avea dimensiunile 149,9 x 71,5 x 7,8 milimetri. La interior, va utiliza pentru procesare un SoC Exynos 7870 realizat pe 14 nanometri, pentru un consum redus de energie. Respectivul procesor octa core este tactat la 1,6GHz. Cantitatea de memorie RAM va fi de 3GB, în timp ce memoria internă se va rezuma la 32GB. Ecranul de 5,6 inci în diagonală va avea un raport de aspect de 18,5:9.

Samsung Galaxy A6 Plus va fi un pic mai sprinten și mai mare. În primul rând, se va ascunde în spatele unui panou AMOLED de 6 inci. Partea de procesare va fi asigurată de o combinație între un Snapdragon 625 și 4GB de memorie RAM. Dimensiunile sale totale vor fi de 160,2 x 76,2 x 8,3 milimetri.

Un alt factor de diferențiere între cele două dispozitive va consta în numărul de camere. A6 Plus va avea două camere principale, în timp ce Samsung Galaxy A6 se va rezuma la una singură. Ambele smartphone-uri ar trebui să ajungă în magazine peste câteva luni cu Android Oreo și o rezoluție nativă de 2220 x 1080.

Citește și: